Παρασκευή, 26.11.2021, 6:09 πμ

Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας: Γιατρός επιτέθηκε σε συνάδελφό του

10.08.2020 / 8:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nosokomeio_agios_andreas

Κινητοποιήσεις από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, μετά το περιστατικό επίθεσης που σημειώθηκε όπως καταγγέλλεται από το Σωματείο Εργαζομένων “Ιπποκράτης”, στα χειρουργεία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως επίκουρος Ιατρός – Αναισθησιολόγος επιτέθηκε λεκτικά στην Προϊσταμένη του του Αναισθησιολογικού τμήματος. Για το λόγο αυτό σήμερα θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ’

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ από τις 7 ΣΗΜΕΡΑ το πρωι, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ των εκεί Συναδέλφων-Εργαζόμενων στίς 8 στο Σωματείο και στη συνέχεια
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ
για το σοβαρότατο επεισόδιο που διαδραματίστηκε την Παρασκευή 7/8/20, στά Χειρουργεία του Νοσοκομείου μας.
Θυμίζουμε ότι ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ (ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ), ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στην Προϊσταμένη του ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ τμήματος με ΧΥΔΑΙΕΣ και ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ – ΒΡΙΣΙΕΣ.
Σ΄ αυτό το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, που ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ, την τελευταία στιγμή απετράπησαν τα χειρότερα, από την ουσιαστική και καθοριστική παρέμβαση των υπολοίπων παριστάμενων Συναδέλφων.
Ιδού πως περιγράφει κάποιος Συνάδελφος τα όσα είδε
¨Δεν έχω δει άνθρωπο και μάλιστα γυναίκα, να έχει βγει τόσο πολύ εκτός ελέγχου για το τίποτα, ο λόγος δεν ήταν καν επαγγελματικός. Οχι μόνο χυδαίες βρισιές και απειλές αλλά και προσπάθεια ξυλοδαρμού που ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε λόγω παρέμβασης των τραυματιοφορέων. Ειναι απαράδεκτο στην εποχή μας να καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, υπάρχει και επαγγελματική δεοντολογία και νόμοι συμπεριφοράς στο εργασιακό περιβάλλον.
Οχι μόνο καταγγελία αλλά εξώδικο θα έπρεπε να εφαρμοστει, ποιος της δίνει το δικαίωμα να προσβάλλει και να επιτίθεται σε ένα μεγαλύτερο και σε θέση ευθύνης άτομο….πρέπει να λογοδοτήσει και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της.
Ειμαστε όλοι πολύ εξοργισμένοι με το συγκεκριμένο γεγονός.¨

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα