Νικολόπουλος: Σύντομα οι αποκαλύψεις στη Βουλή για το σπίτι του Πελετίδη | dete

Νικολόπουλος: Σύντομα οι αποκαλύψεις στη Βουλή για το σπίτι του Πελετίδη

Φωτιές πέταξε με δήλωση του ο Αχαιός ανεξάρτητος βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την εξοχική οικία του δημάρχου Κώστα Πελετίδη στα Αραχωβίτικα.
Ο Ν. Νικολόπουλος ανέφερε πως στο Δημοτικό Συμβούλιο παρακολούθησε ένα θέατρο του παραλόγου με τον Δήμαρχο να μην έχει τίποτα να αντιτάξει πέρα από ύβρεις και συμπλήρωσε πως ευτελίστηκε η διαδικασία.
Μάλιστα, ο Αχαιός βουλευτής κάλεσε τον Δήμαρχο "να πάρει το… κομπρεσέρ και να ισοπεδώσει το «σιδηρούν παραπέτασμα» που κρύβει τη θάλασσα από τους λουόμενους και εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή τους" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας την παρέμβαση του ο Ν. Νικολόπουλος, μας προετοίμασε πως σύντομα το επόμενο επεισόδιο του σχετικού σίριαλ θα παιχτεί στη Βουλή των Ελλήνων, αφού έχει καταθέσει ερωτήσεις τις οποίες έχει κοινοποιήσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης και τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, την Πολεοδομία, την Κτηματική Υπηρεσία κ.ά.