ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ: Πετρόπουλος προς Γατοπούλου: Είσαι ψεύτρα και συκοφαντείς! Τα στοιχεία που παρέθεσε η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Καραμανδανείου και οδήγησαν στην «ρήξη» | dete

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ: Πετρόπουλος προς Γατοπούλου: Είσαι ψεύτρα και συκοφαντείς! Τα στοιχεία που παρέθεσε η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Καραμανδανείου και οδήγησαν στην «ρήξη»

Δεν έχει τέλος η κόντρα της αναπληρώτριας Διοικήτριας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Κατερίνας Γατοπούλου με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» Κώστα Πετρόπουλο. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Πετρόπουλος την είχε κατηγορήσει για άσχημη συμπεριφορά στο προσωπικό με αποτέλεσμα… σχεδόν όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καραμανδανείου να έχουν ζητήσει μετάθεση. Αμεση και η απάντηση της κυρίας Γατοπούλου που δήλωσε πως οι συγκεκριμένοι τα είχαν βάλει με συνάδελφό τους ασκώντας της «μπούλινγκ» ενώ κάποιοι… δεν δέχονται παρατηρήσεις ούτε καν για την τήρηση του ωραρίου και πηγαίνουν στο Νοσοκομείο… στις 9 το πρωί!

Ο κ. Πετρόπουλος απαντώντας στο δημοσίευμα αφού ξεκαθάρισε πως «οι Συνδικαλιστές και οι Εργαζόμενοι δεν είναι τρομοκράτες, δεν απειλούν κανένα, κατηγόρησε την κυρία Γατοπούλου ως ψεύτρα και συκοφάντη, για να συμπληρώσει πως «υποδύεται τον ρόλο του ντεντέκτιβ»!

Μάλιστα επιμένει στο ότι «οι Εργαζόμενοι στο ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι υποφέρουν και υποφέρουν όλοι, όπως φαίνεται και από το συνημμένο έγγραφο το πρώτο που δημοσιοποιούμε, έγγραφο που ήδη έχει κατατεθεί στην 6η Υ.Πε σε μία και μάλιστα προ πολλού παράσταση πολυμελούς αντιπροσωπείας τους και δυστυχώς η 6η Υ.Πε τίποτε απολύτως, καμία παρέμβαση. Άφησε το Νοσοκομείο στην τύχη του χωρίς Διοικητή, χωρίς Δ.Σ, με έναν Πρόεδρο ανενεργό και δυστυχώς στα χέρια της Δντριας της Ιατρικής Υπηρεσίας της οποίας η θητεία έχει λήξει προ πολλού.Δυστυχώς η 6η Υ.Πε, δεν παρενέβη ποτέ, ούτε στα ψευτοεγκαίνια προσωπικής προβολής, ούτε στις μη σύννομες καθαιρέσεις και αναθέσεις θέσεων ευθύνης, ούτε στις παρεμβάσεις της στους διαγωνισμούς, ούτε στον εξαναγκασμό των μετακινήσεων -αποσπάσεων και άλλα πολλά συμβαίνοντα, αφήνοντας σε όλους εμάς παράλληλα με τα προαναφερόμενα να πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι υπό την κατεύθυνση και στήριξη της 6ης Υ.Πε και δη του Υποδιοικητή και κατ΄ επέκταση του Υπουργού Υγείας, όπως η ίδια διατείνεται»!

Λέει δε πως οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να φύγουν και έχουν επισημάνει τις παρατηρήσεις τους σε ένα κείμενο 17 σημείων.

Καλεί δε την αναπληρώτρια διοικήτρια να απευθυνθεί στις Εισαγγελικές Αρχές και να καταγγείλει όσα στον «Κόσμο» είχε περιγράψει. «Ειδάλλως θα θεωρηθεί στυγνός συκοφάντης με τον οποίο βεβαίως δεν θα αξίζει το κόπο στο μέλλον να ασχοληθεί και πάλι κάποιος σοβαρά μαζί της» καταλήγει ο κ. Πετρόπουλος.

Οι καταγγελίες Γατοπούλου

* Δέχθηκε καταγγελία από μία υπάλληλο η οποία αφίχθη στο Νοσοκομείο… 8.45 το πρωί (με καθυστέρηση) και όταν της ζήτησε τον λόγο μετά από ενημέρωση που είχε από προϊσταμένη της… έγινε της κακομοίρας. Όπως τόνισε η κυρία Γατοπούλου, η συγκεκριμένη υπάλληλος, όχι μόνο καθυστέρησε στην δουλειά της, όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη… αλλά έβγαλε και γλώσσα όταν της έγινε παρατήρηση!

* Υπάλληλος του Νοσοκομείου είχε δεχθεί μπούλινγκ αρχικά από συνάδελφό της. Εφθασε σε σημείο να κινδυνεύει να νοσηλευθεί και ζήτησε μετάθεση για την 6η ΥΠΕ. Παρά τις προσπάθειες της κυρίας Γατοπούλου να θέσει σε μία άλλη βάση τα όσα είχαν δημιουργηθεί μεταξύ των υπαλλήλων δεν τα κατάφερε. Μάλιστα όπως είπε στο «παιγνίδι» έμπαιναν και άλλοι 7-8 υπάλληλοι που και εκείνοι είχαν την ίδια συμπεριφορά έναντι της υπαλλήλου. Όταν η διοικήτρια συναίνεσε στην μετακίνηση και μάλιστα με θετική εισήγηση της προίσταμένης της υπαλλήλου που δεχόταν μπούλινγκ, και οι άλλοι 7 συνάδελφοί της… έκαναν αίτηση για μετάθεση. «Αφού έφυγε εκείνη ας φύγουμε κι εμείς» φέρονται να είπαν.