Νεκρός στον Μόρνο θύμα παγωγής με σακίδιο με πέτρες | dete

Νεκρός στον Μόρνο θύμα παγωγής με σακίδιο με πέτρες

Ανδρες της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν τον 60χρονο ομογενή από το Καζακστάν σε κανάλι του Μόρνου! Βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα και με ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες στην πλάτη

Με τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ της απαγωγής ενός 60χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε τελικά νεκρός σε κανάλι του Μόρνου, δεμένος χειροπόδαρα και με ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες στην πλάτη! Πριν από περίπου 20 μέρες η σύζυγος του ομογενούς από το Καζακστάν είχε καταβάλει στους απαγωγείς τα λύτρα για την απελευθέρωσή του.

 

Η υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του άτυχου άνδρα άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της 16ης Απριλίου. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η σύζυγός του, της τηλεφώνησε ο 60χρονος λέγοντας ότι άγνωστοι τον κρατούσαν αιχμάλωτο. Στη συνέχεια μία άγνωστη ανδρική φωνή την απείλησε ότι ο ίδιος και οι συνεργοί του θα σκότωναν τον όμηρό τους εάν δεν τους κατέβαλλε το ποσό των 300.000 ευρώ.

Επειτα από διαπραγματεύσεις, σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, οι δύο πλευρές κατέληξαν στα 40.000 ευρώ και κλείστηκε ραντεβού για το επόμενο πρωί στα διόδια της Ελευσίνας. Φτάνοντας εκεί η σύζυγος του 60χρονου, ήρθε αντιμέτωπη με τον τρόμο. Μέσα σε ένα μαύρο τζιπ βρίσκονταν δύο άγνωστοι με κουκούλες στα πρόσωπά τους, που κρατούσαν καλάσνικοφ! Οι απαγωγείς άρπαξαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ από εκείνη τη στιγμή έκοψαν κάθε επικοινωνία με τη γυναίκα του απαχθέντος, η οποία έτρεξε να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Κηλίδες αίματος

Η οικογένεια του 60χρονου άρχισε να τον αναζητά σε κάθε πιθανό μέρος, με αποτέλεσμα ένας φίλος του να εντοπίσει εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό του στη θέση Γκοριτσά, επί της λεωφόρου ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό εντοπίστηκαν υπήρχαν κηλίδες αίματος! Επειτα από εκτενείς έρευνες, χθες το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του άτυχου ομογενούς μέσα στο κανάλι του Μόρνου, σε περιοχή της Βοιωτίας. Οι δολοφόνοι τού είχαν δέσει τα χέρια και τα πόδια και είχαν κρεμάσει στην πλάτη του ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες για να βυθιστεί στο νερό. Τα ακριβή αίτια θανάτου του 60χρονου, που φέρεται ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για λαθρεμπόριο τσιγάρων, θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή.