ΝΔ για Μάρδα: Αυτό είναι το απάνθρωπο και ανήθικο πρόσωπο της Αριστεράς | dete

ΝΔ για Μάρδα: Αυτό είναι το απάνθρωπο και ανήθικο πρόσωπο της Αριστεράς

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα, εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για αναζήτηση επενδυτών μεταξύ των προσφύγων.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Οι απίθανες δηλώσεις του κ. Μάρδα είναι για γέλια και για κλάματα. Έρχονται να προστεθούν στο πάνθεον αντίστοιχων απίθανων δηλώσεων στελεχών της Κυβέρνησης που δεν ξέρουν τι λένε και τι πράττουν. Οι δηλώσεις περί επενδυτών προσφύγων – μεταναστών έχουν τρείς πτυχές:

Η μια είναι η ευτράπελη.
Η δεύτερη δείχνει ότι η Κυβέρνηση που έχει οδηγήσει την Ελληνική οικονομία σε τραγικά αδιέξοδα, βρίσκεται σε πανικό. Την ώρα που με τις πράξεις της διώχνει σοβαρούς επενδυτές, αναζητά την ‘’ανάπτυξη’’ σε επενδυτές πρόσφυγες και μετανάστες.
Και η τρίτη φανερώνει το απάνθρωπο και ανήθικο πρόσωπο της Κυβέρνησης της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ που διαχωρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς και υπόσχεται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες 250.000 ευρώ και στους μη έχοντες, κολαστήρια τύπου Ειδομένης. Το προσωπείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης κατέρρευσε».