Νίκος Τσίμπιτσης: “Ο Αετός Πατρών μπορεί να πρωταγωνιστήσει” | dete

Νίκος Τσίμπιτσης: "Ο Αετός Πατρών μπορεί να πρωταγωνιστήσει"

 

Ο Νίκος Τσίμπιτσης επέστρεψε από την Μεσσηνία και την νέα περίοδο θα αγωνιστεί με τον Αετό Πατρών. Μιλώντας για την απόφαση του τόνισε «Η επιλογή μου να γυρίσω στην Πάτρα μετά από απουσία 6 μηνών και να πάω στον Αετό έχει να κάνει καταρχήν  με κάποιο προσωπικό πρόβλημα μου και κατά δεύτερο λόγο με τον τρόπο που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας. Μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και πόσο πολύ με πιστεύουν. Κάνοντας μια κουβέντα με τον κ. Παναγιώτη Ασκούνη ήταν δύσκολο να αρνηθώ την συνεργασία μου με τον Αετό».

Αναφερόμενος στους στόχους του Αετού στο νέο πρωτάθλημα τόνισε «Είναι δύσκολη η προσαρμογή στην μεγαλύτερη κατηγορία αλλά πιστεύω ότι με τις κινήσεις που έγιναν η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει τουλάχιστον.   Βέβαια δεν θα είναι εύκολο γιατί είμαστε 15 νέοι παίκτες και αυτό δυσκολεύει το έργο και τον στόχο της ομάδας.  Υπάρχει ο Ανδρέας Ανδρούτσος που σαν προπονητής είναι πολύ φιλόδοξος και θέλει και αυτός να πετύχει μαζί με την ομάδα. Άλλωστε είναι στην αρχή της καριέρας του και έχει ένα κίνητρο παραπάνω.  Εγώ έχω συνεργαστεί μαζί του στην Θύελλα Πατρών και τον πιστεύω».

Ερωτηθείς αν η Α κατηγορία είναι ταβάνι ή όχι για τον Αετό τόνισε «Αν είναι ταβάνι θα το δείξει η δουλειά όλων μας. Το μόνο που χρειάζεται για να το αποδείξουμε αυτό και αν μπορούμε να πάμε τον Αετό ένα επίπεδο παραπάνω είναι  η δουλειά από όλους μας και να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι αξίζουμε».