Νίκος Νικολόπουλος: Το νερό νεράκι και η δημοτική αρχή «περί άλλων τυρβάζει»

03.08.2020 / 13:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Nikolopoulos kalh

Στο μεγάλο πρόβλημα της λειψυδρίας που μαστίζει τις περιοχές του Ρίου και του Καστριτσίου, όπως και του Σαραβαλίου, αναφέρεται η παράταξη «Νέα Πάτρα», με ερώτηση που κατέθεσε προς τη δημοτική Αρχή.
«Στον οικισμό στο Ρίο οι βρύσες στέρεψαν ενώ το Άνω Καστρίτσι δοκιμάζεται με συνεχείς διακοπές υδροδότησης, όπως και η περιοχή του Σαραβαλίου, όπως μετέφεραν στην δημοτική ομάδα της παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» οι κάτοικοι των πληττόμενων περιοχών από την λειψυδρία που προκάλεσε με την εγκληματική αδιαφορία της η δημοτική αρχή Πελετίδη, επί μια πενταετία» αναφέρεται στο κείμενο της ερώτησης, όπου σημειώνεται ότι η δημοτική Αρχή, παρά τις υποσχέσεις της, δεν έχει επιλύσει το μεγάλο πρόβλημα.
«Φέτος, με αφορμή την λειψυδρία στο κέντρο του οικισμού ‘Άγιος Γεώργιος και μέσα στο Ρίο, η τοπική κοινότητα ενημέρωσε όλους τους αρμόδιους δημοτικούς παράγοντες αιρετούς και υπηρεσιακούς για τα δεκάδες καθημερινά παράπονα κατοίκων και το… μαρτύριο της σταγόνας το οποίο είναι αναγκασμένοι να υπόκεινται καθημερινά, συμπεριλαμβάνοντας και την αγωνιώδη έκκληση του τοπικού δημοτικού διαμερίσματος. Δυστυχώς όμως ο Δήμαρχος Πελετίδης «περί άλλων τυρβάζει» και το πρόβλημα μένει άλυτο. Μάλιστα καταγγέλεται από τους συμπολίτες μας πως βυτία της ΔΕΥΑΠ πηγαίνουν στον κρουνό της οδού Σταυροπούλου, στην κοινότητα του Ρίου, και παίρνουν νερό» αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης, Νίκος Νικολόπουλος
Η δημοτική παράταξη «Νέα Πάτρα» καλεί τη δημοτική Αρχή να απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο τα ακόλουθα:
• Πώς αντιμετωπίζει το υπαρκτό πρόβλημα λειψυδρίας;
• Αληθεύουν οι πληροφορίες ότι μεταφέρεται νερό από το Ρίον με βυτία της ΔΕΥΑΠ στην δεξαμενή Καστριτσίου;
• Γιατί κανένας αρμόδιος δεν απαντάει στις εγγραφές διαμαρτυρίες των εκπροσώπων των κατοίκων;
Επίσης, ζητείται η κατάθεση αντίγραφου της μελέτης για την υδροδότηση του Ρίου από την περιοχή της Πιτίτσας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα