Νίκος Νικολόπουλος: Δεν θα προχωρήσω σε πολιτική αυτοχειρία- Από τον 7ο όροφο δεν πηδάω –Αποκαλύψεις από τον αχαιό βουλευτή! | dete

Νίκος Νικολόπουλος: Δεν θα προχωρήσω σε πολιτική αυτοχειρία- Από τον 7ο όροφο δεν πηδάω –Αποκαλύψεις από τον αχαιό βουλευτή!

Το έντονο ενδιαφέρον του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές εξέφρασε, για μια ακόμη φορά, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή SUPER B NEWS, του τηλεοπτικού σταθμού SUPER B.

Ο αχαιός πολιτικός σημείωσε πως αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες πολιτικές συνθήκες θα ήθελε να μπει στον στίβο της διεκδίκησης του Δήμου Πατρέων. «Αν μου έλεγαν να διαλέξω μεταξύ υπουργικής θέσης και Δήμου. Δεν θα είχα κανέναν ενδοιασμό. Καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος.

Μάλιστα αποκάλυψε πως στον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό του έγινε πρόταση για να αναλάβει υπουργική θέση (δεν είπε σε ποιο υπουργείο), αλλά αρνήθηκε.

Αντίστοιχο ενδιαφέρον πάντως έχει και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θέλοντας όπως είπε να μπει …σφήνα ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και τον υποψήφιο από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, που όπως υποστήριξε θα είναι ο πρώην βουλευτής Ηλείας Γιώργος Κοντογιάννης (!) και όχι ο βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης, που ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης το 2015.

Ωστόσο, καταλυτικό ρόλο στο εγχείρημα της καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα παίξει η γνώμη των πολιτών, γιατί όπως είπε «δεν θα πάω να πηδήσω από τον 7ο όροφο», εφόσον δεν συμφωνούν με την πρόθεσή του.

 

Τέλος ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε ότι στις ευρωεκλογές το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα , όπου είναι επικεφαλής, θα κατέλθει αυτόνομο. Ενώ στις εθνικές εκλογές ( που ισχυρίστηκε πως δεν θα γίνουν μαζί με τις αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές), θα επιδιώξει συνεργασία με κόμμα, σημειώνοντας πως ήδη έχει κρούσεις από τη ΝΔ.