Νίκος Λυμπερόπουλος στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3: "Το πλάνο που ξεκίνησαν οι Μαρλαφέκας-Κατσουράνης μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στη Super League"

Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος, στην εκπομπή του Σπύρου Μπουλή.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός, πλέον εργάζεται στην ΑΕΚ και με αφορμή το αποψινό φιλικό της «Ένωσης» στην Πάτρα, μίλησε στον κορυφαίο αθλητικό σταθμό της Αχαΐας.

Κάποια χαρακτηριστικά σημεία των όσων είπε ο Νίκος αναφορικά με την Παναχαϊκή, τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα και τον Κώστα Κατσουράνη ήταν:

«Ήταν επιθυμία του κ. Χιμένεθ, να παίξουμε ένα φιλικό τώρα στη διακοπή, μου ζήτησε μία καλή ομάδα, με καλό γήπεδο και καλές συνθήκες και η πρώτη μου σκέψη ήταν η Παναχαϊκή που πλέον λειτουργεί επαγγελματικά και διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία, μίλησα με τον Κώστα και κλείσαμε το φιλικό. Γνωρίζω προσωπικά εδώ και χρόνια τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα που ασχολείται ενεργά με την ομάδα έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, είναι ένας άνθρωπος που έχει ωραίες ιδέες, μου είχε εκφράσει εδώ και αρκετά χρόνια την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα της πόλης αλλά και γενικότερα την περιοχή του, βρέθηκε ο Κώστας (σ.σ. Κατσουράνης) στο δρόμο του και όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή έγινε η κίνηση. Το είχε καλλιεργήσει ο Πλάτωνας και μαζί με τον Κώστα ξεκίνησαν μία πολύ ωραία ιδέα. Με τη συμπαράσταση φυσικά και των υπόλοιπων κυρίων που βοηθούν ενεργά στο εγχείρημα. Είναι θέμα χρόνου η ομάδα να επιστρέψει στην Α’ Εθνική».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μέχρι στιγμής σχολίασε: «Στο φίλαθλο κόσμο του κακοφαίνεται το φυσιολογικό. Αυτό που γίνεται στις πρώτες αγωνιστικές είναι πως αν δεν παίξεις δεν κερδίζεις. Αυτό πρέπει να αναζητούμε όλοι. Τα προηγούμενα χρόνια είχε κριθεί τέτοια εποχή το πρωτάθλημα, τώρα η αλλαγή του σκηνικού μας κακοφαίνεται».