Νέα χρονιά, νέα όνειρα για την επαγγελματική ζωή και ο Φορέας Βέργη ετοιμάζει νέα τμήματα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης με νέες προσφορές!

Ποιος άλλος μπορεί να μιλήσει για την εκπαίδευση στην Πάτρα παρά το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη;
Νέα χρονιά, νέα όνειρα για την επαγγελματική ζωή και ο Φορέας Βέργη ετοιμάζει νέα τμήματα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης με νέες προσφορές!
Σας προετοιμάζει απο τώρα για την high season του Πάσχα και του καλοκαιριού στον τομέα του καλλωπισμού των νυχιών και της κομμωτικής.
nails
Συγκεκριμένα στον τομέα των νυχιών ξεκινάνε νέα τμήματα μανικιουρ πεντικιουρ, ονυχοπλαστικής, θεραπευτικού πεντικιουρ, nail design, ημιμονικου μανικιουρ, ταχύρρυθμης εκπαίδευσης στα υπερπολυτελή, πλήρη εργαστήρια του ΚΕΔΙΒΙΜ 1 Βέργη Εκπαίδευση για Όλους. Με μία μοναδική προσφορά! 85 ευρώ το μήνα!
manikiour1 shutterstock_101125096 manikiour2
Παράλληλα στον τομέα της Κομμωτικής ξεκινάνε νέα τμήματα όπου θα διδαχθούν τεχνικές κομμωτικής, barber, καλλιτεχνικά χτενίσματα, νυφικά χτενίσματα, βαφές στη μοναδική τιμή των 490 ευρώ!!
shutterstock_10651993 shutterstock_13534858 extensions kourema2
Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη έχει αποδείξει 60 χρόνια τώρα ότι ειναι δίπλα στους σπουδαστές με υψηλη ποιότητα παρεχόμενων σπουδών, εκπληκτικές εγκαταστάσεις και οικονομικά δίδακτρα και διακανονισμούς!
Τώρα ειναι η ευκαίρια να αλλάξετε τη ζωή σας και να πάρετε τη θέση που σας ανήκει στην αγορά εργασίας!
Περάστε απο τα γραφεία τους και μιλήστε μαζί τους Ζαϊμη 21, τηλ 2610341.000, www.vergi.gr. Θα σας κατατοπίσουν πλήρως με την εμπειρία και την ποιότητα που τους διακρίνει!
Αλλάξτε τη ζωή σας σήμερα!
-1-03-16-336x280