Νέα στοιχεία για τον Ζακ Κωστόπουλο: Βίντεο δείχνει τη διαδρομή του πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο | dete

Νέα στοιχεία για τον Ζακ Κωστόπουλο: Βίντεο δείχνει τη διαδρομή του πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο

Τη διαδρομή του Ζακ Κωστόπουλου πριν μπει στο μοιραίο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος αποτυπώνει ένα νέο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το vice.

Το βίντεο δείχνει τον Ζακ Κωστόπουλο να ζητά βοήθεια, ενώ ο ίδιος δεν δείχνει να έχει «επικίνδυνη συμπεριφορά» ή να βρίσκεται σε «κατάσταση αμόκ».

Το βίντεο ξεκινά με έναν άνδρα να μπαίνει σε κατάστημα που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το κοσμηματοπωλείο, ενώ αφού αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό, κατευθύνεται προς την έξοδο. Την ίδια στιγμή εμφανίζεται ο Ζακ Κωστόπουλος. Ο άνδρας τού προσφέρει νερό και παράλληλα άλλοι δυο άνδρες που βρίσκονται δίπλα του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Επιχειρεί εκείνη τη στιγμή να μπει στο κατάστημα, αλλά οι άνδρες τον σταματούν. Φαίνεται να τους εξηγεί τι συμβαίνει, μένει μαζί τους για 32 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διασχίζει τη Γλάδστωνος προς την πλευρά του κοσμηματοπωλείου.

Ο Ζακ Κωστόπουλος στο βίντεο δεν φαίνεται να έχει επιθετική συμπεριφορά, αλλά επικοινωνεί και μιλά με τους τρεις άνδρες, εκ των οποίων ο ένας προτίθεται να του αγοράσει νερό για να τον βοηθήσει.

Το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται ελάχιστα μέτρα πιο πάνω από το κατάστημα, ενώ άγνωστο παραμένει αν μεσολάβησε κάτι άλλο πριν εισέλθει σε αυτό.

Οι άνδρες που επιχειρούν να τον βοηθήσουν δεν έχουν πάει ακόμα να καταθέσουν.