Παρασκευή, 6.11.2020, 5:20 πμ

Νέα καταγγελία για επίδοξους απαγωγείς με λευκό βαν στον Πύργο

22.09.2020 / 7:43
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print
peripoliko_faros5

Για μια ακόμη φορά αναστάτωσε τους κατοίκους του Πύργου μια καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικων παιδιών από τον οδηγό ενός ύποπτου λευκού βαν, η οποία φέρεται να έγινε σε κεντρικό σημείο της πόλης. Η Ασφάλεια διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση και αναζητά πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος των καταστημάτων.

Το περιστατικό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πατέρας ενός ανήλικου, ο οποίος έγραψε ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένα λευκό βαν χωρίς πινακίδες προσπάθησε να προσεγγίσει την παρέα του γιου του στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου και ο οδηγός του φέρεται να είπε σε ένα από τα πέντε αγόρια «Παιδάκι, έλα να σε ρωτήσω κάτι».

Τα ανήλικα παιδιά φοβήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν ωστόσο, σύμφωνα με τον γονέα, το βαν τους ακολουθούσε, μπαίνοντας ακόμα και ανάποδα σε μονόδρομους! Τελικά, τα αγόρια έφτασαν στο σπίτι του ενός από την παρέα, κατάφεραν να μπουν στην είσοδο της πολυκατοικίας και να κλείσουν την πόρτα και ειδοποίησαν τους γονείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα