Νέα επίθεση Αμβρόσιου στη δικαιοσύνη! | dete

Νέα επίθεση Αμβρόσιου στη δικαιοσύνη!

«Στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας τώρα τελευταία συμβαίνουν όλα τα παράδοξα! Οι διενέξεις και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των έφθασαν μέχρι αυτά τα ανώτατα Στελέχη της Ελληνικής Δικαιοσύνης! Το μίασμα της πολιτικής παρεμβάσεως εμόλυνε και τον χώρο αυτό. Διερωτώμεθα όμως: Τί συμβαίνει; Η Δικαιοσύνη κοιμάται ή μήπως παραλογίζεται; Στο τέλος θα τρελλαθούμε!

Εμείς παρά ταύτα εξακολουθούμε να εμπιστευώμεθα την Δικαιοσύνην και τους Λειτουργούς της! Είναι η τελευταία ελπίδα και απαντοχή μας!

Παρά ταύτα καταγράφουμε και υπογραμμίζουμε ένα ακόμη ολίσθημα της Δικαιοσύνης της Πατρίδος μας. Οι Δικαστές, οι οποίοι εκλήθησαν να δικάσουν τους ταραξίες και αντιδραστικούς εκείνους νέους κλπ., οι οποίο προχθές εισήλασαν στον ιερό ναό του Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά, διετάραξαν την εκκλησιαστική Συνάθροιση των Ορθοδόξων, διέκοψαν την  τέλεση της θείας λειτουργίας, τους αθώωσαν!

Ναί, είκοσι τέσσαρες (24) εξ αυτών συνελήφθησαν και ωδηγήθησαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, για να δικασθούν! Και, ώ του θαύματος, α-θ-ω-ώ-θ-η-σ-α-ν!!!!!

Διαμαρτυρόμεθα για την άδικη αυτή απόφαση! Αποτελεί μια ακόμη μελανή σελίδα στην κατά τα λοιπά ένδοξη πορεία της Ελληνικής Δικαιοσύνης!  Ώστε, λοιπόν, κ.κ. Δικασταί οι ταραξίες αυτοί ΔΕΝ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΑΔΙΚΗΜΑ! Μπράβο σας!

Ευτυχώς, τα πράγματα βάζει στη θέση τους ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Αντεισαγγελεύς Εφετών Αθηνών, με άρθρο του, το οποίον εδημοσίευσε η έγκριτη ιστοσελίδα Romfea.gr, από την οποία και το μεταφέρουμε εδώ. Προς τον έγκριτον καί θαρραλέον αυτόν Δικαστήν εκφράζουμε δημοσίως την ευγνωμοσύνην μας.