Νέα δυναμική συνεργασία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 – Παναχαϊκή στην Πάτρα

09.10.2020 / 11:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
panahaiki-iek-02

Με την ιστορική ομάδα της Πάτρας, ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώνει τις δυνάμεις του ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Η νέα συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο ενεργειών του κορυφαίου εκπαιδευτικού ομίλου για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό.

Οι σπουδαστές του τομέα Υγείας & Αθλητισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας, μέσα από εκπαιδευτικές επισκέψεις, παρακολούθηση αγώνων και εξειδικευμένα Masterclasses από τους έμπειρους επαγγελματίες της ομάδας. Επιπλέον, η παρουσία αθλητών του ιστορικού συλλόγου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ θα αποτελέσει μια ιδανική ευκαιρία εξάσκησης για τους σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, στο πλαίσιο της συνεργασίας αναλαμβάνει το πρόγραμμα σίτισης παικτών, με παρασκευή γευμάτων από τους μάγειρες και αρτοζαχαροπλάστες σε καθημερινή βάση.

Πρόκειται, για μία ακόμα συνεργασία με στόχο την παροχή βιωματικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και σημαντικών εμπειριών στους σπουδαστές.

Η «Μεγάλη Κυρία της Πελοποννήσου», όπως αποκαλείται η ομάδα της Παναχαϊκής, ιδρύθηκε το 1891. Στη μακρόχρονη ιστορία της έχει συμμετάσχει σε πρωταθλήματα της Α’, Β’ και Γ’ εθνικής κατηγορίας, όπως και της Super League 2, στην οποία θα αγωνίζεται φέτος.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει τη νέα, δυναμική συνεργασία με το ιστορικό σωματείο και προσβλέπει σε μια σχέση διαρκή και ισχυρή, στο δρόμο των επιτυχιών!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα