Μόλις στα 50 του χρόνια «έφυγε» ο μάγειρας Αλέξης Β. Τράπαλης, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού | dete

Μόλις στα 50 του χρόνια «έφυγε» ο μάγειρας Αλέξης Β. Τράπαλης, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος από την Αμαλιάδα, ο Αλέξης Τράπαλης του Βασιλείου «έφυγε» από τη ζωή χθες τα «ξημερώματα» μόλις στα 50 του χρόνια, «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο, μέσα σε σύντομο, δυστυχώς, χρονικό διάστημα. Ο Αλέξης Τράπαλης, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ήταν μάγειρας και τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργάζονταν στην Αθήνα. Παλαιότερα, όταν διέμενε στην γενέτειρά του την Αμαλιάδα, είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της εστίασης, αφού η μαγειρική ήταν η μεγάλη του αγάπη, όπως λένε φίλοι και γνωστοί, που χθες στο άκουσμα του θανάτου του «πάγωσαν», μη μπορώντας να πιστέψουν πως «έφυγε» τόσο νωρίς από τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τόσο «επιθετική» η μορφή του καρκίνου, που έγινε αντιληπτός το τελευταίο διάστημα, χωρίς να μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Ο Αλέξης Τράπαλης νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και εξέπνευσε χθες μετά τα μεσάνυχτα. Είναι αδελφός του λογιστή και προέδρου του ερασιτέχνη Κοροίβου Αμαλιάδας Γιάννη Τράπαλη.

Ήταν πολύ αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία και όλοι είχαν να πουν να πουν έναν καλό λόγο. Ο θάνατος του, έγινε γνωστός αργά το απόγευμα, και σόκαρε την Αμαλιάδα, μιας και ήταν τόσο ξαφνικό.

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα. Εντός του ναού θα βρίσκονται μόνο τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να παραμείνουν και να προσευχηθούν εκτός της εκκλησίας, λόγω του νόμου για την μη εξάπλωση του ιού.

patrisnews.gr