Μπράβο σε Μενεγή-Μαρλαφέκα από την Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων

«Πράσινη κάρτα» πήρε η Πάτρα από την Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων μετά από την πρόσφατη επίσκεψη στελεχών της, τα οποία ενημερώθηκαν για την προετοιμασία των παράκτιων του '19 από το προεδρείο του οργανωτικού φορέα.

Τα θετικά σχόλια εξέφρασε το προεδρείο της τεχνικής επιτροπής της ΔΕΜΑ με επιστολή που είχε για αποδέκτες τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, Θοδωρή Μενεγή και Πλάτωνα Μαρλαφέκα αντίστοιχα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιεχόμενο της επιστολής είναι θερμό αφενός για τη φιλοξενία και αφετέρου για όσα άκουσε από τους εκπροσώπους της Πάτρας σχετικά με τα βήματα που έχουν γίνει. Βήματα τα οποία δεν δημοσιοποιούνται όχι για λόγους κάποιας σκοπιμότητας, αλλά γιατί αφορούν σε αφανή εργασία όπως είναι οι συζητήσεις για την επιλογή του χρόνου και των χώρων τέλεσης των παράκτιων μεσογειακών αγώνων της Πάτρας.

Για τα δεδομένα της ΔΕΜΑ, η Πάτρα βρίσκεται ήδη μπροστά από αυτά που θα περίμεναν να ακούσουν ότι έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Στοιχείο που είναι σημαντικό τόσο για να οικοδομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον φορέα διοργάνωσης και τους τεχνοκράτες-ελεγκτές της ΔΕΜΑ, όσο και για να αποδείξει η Πάτρα ότι καλώς την επέλεξαν για να διοργανώσει τους παράκτιους του 2019.