Μπουρούσης σε Βασιλακόπουλο: «Σε γήπεδο χωρίς κλιματισμό…» – Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ – BINTEO | dete

Μπουρούσης σε Βασιλακόπουλο: «Σε γήπεδο χωρίς κλιματισμό...» - Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ - BINTEO

 Οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ δεν μπορούσαν να κρύψουν τη δυσφορία τους για το πρόβλημα με τον κλιματισμό στο «Τόφαλος». Χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή με τα παράπονα του αρχηγού της επίσημης αγαπημένης, Γιάννη Μπουρούση σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Ο διεθνής σέντερ στρεφόμενος προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο (παρόντες στο συμβάν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας) του είπε τα εξής: «Πρόεδρε, μας φέρατε να παίξουμε σε γήπεδο χωρίς air-condition... Δεν ντρεπόμαστε...».

Ο Γ. Βασιλακόπουλος δήλωσε μετά στους δημοσιογράφους: «Δυστυχώς υπήρξε ένα πρόβλημα με τον κλιματισμό στο ''Τόφαλος'', το οποίο θα πρέπει να λύσουν οι αρμόδιοι. Δεν ξέρω τι έγινε στο παρελθόν με τα κλιματιστικά και δεν με ενδιαφέρει. Τώρα τι κάνουμε;! Αυτό είναι που έχει σημασία. Οι προηγούμενοι έκαναν ό,τι έκαναν και κρίθηκαν γι΄ αυτό. Αυτοί που είναι τώρα στην θέση των προηγούμενων, τι κάνουν;».