Μπονάνος: Πλήρης ενημέρωση σε λιμάνι και αεροδρόμιο Αράξου | dete

Μπονάνος: Πλήρης ενημέρωση σε λιμάνι και αεροδρόμιο Αράξου

"Βρισκόμαστε σε επιφυλακή χωρίς πανικό. Συνιστούμε στον κόσμο ψυχραιμία, σοβαρότητα και να ενημερώνεται μόνο από τους ειδικούς», αυτό ανέφερε ο ιατρός, Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος σχετικά με τον επικίνδυνο κορωνοϊό, κρούσματα του οποίου είχαμε στην γειτονική Ιταλία

. Όπως πρόσθεσε ο κ. Μπονάνος, η ενημέρωση είναι πλήρης και μάλιστα λόγω του ότι η Πάτρα με το λιμάνι της και το αεροδρόμιο του Αράξου θεωρείται πύλη εισόδου, δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιοχή και επί 2 μέρες, έως και σήμερα Τρίτη 25/2 ήταν εδώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ – Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο του Αράξου δίνονται και ενημερωτικά φυλλάδια για τον ιό και αναγκαία μέτρα προφύλαξης ενώ αναμένεται να γίνει το ίδιο και στο κέντρο της πόλης ενόψει κιόλας του καρναβαλιού που θα φέρει χιλιάδες επισκεπτών στην Πάτρα. «Χρειάζεται ψυχραιμία», επανέλαβε ο κ. Μπονάνος και αυξημένη εγρήγορση, κάτι που συνιστά & ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) στους ιατρούς όλης της χώρας, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα που παρέχουν υπηρεσίες υγείας, σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού.