ΠΑΤΡΑ: ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΙΧ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ! Ομάδα νεαρών «ρημάζει» σπίτια, αυτοκίνητα και επιχειρήσεις στα Μποζαίτικα! | dete

ΠΑΤΡΑ: ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΙΧ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ! Ομάδα νεαρών «ρημάζει» σπίτια, αυτοκίνητα και επιχειρήσεις στα Μποζαίτικα!

Τον ύπνο τους έχουν χάσει εδώ και ένα σχεδόν μήνα κάτοικοι των Μποζαιτίκων. Αιτία, τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων που έχουν σημειωθεί στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα «πάνω κάτω» έχει φέρει η δράση ομάδας νεαρών ατόμων! Μόνο την τελευταία εβδομάδα σημειώθηκαν δυο περιστατικά. Στην πρώτη περίπτωση οι δράστες έκλεψαν από Ι.Χ αυτοκίνητο ζάντες, λάστιχα, τιμόνι και οτιδήποτε μπορούσαν να αφαιρέσουν από τον εξοπλισμό του οχήματος. Μάλιστα, στη θέση των τεσσάρων τροχών που έκλεψαν, τοποθέτησαν τσιμεντόλιθους! Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αντίκρισε το «θέαμα» την επόμενη μέρα. Σε άλλη περίπτωση οι δράστες ανενόχλητοι και με περισσό θράσος μπήκαν με το όχημά τους στο παρκινγκ σπιτιού και άρχισαν να μαζεύουν ότι «σιδερικό» έβρισκαν μπροστά τους! Για κακή τους τύχη τα σκυλιά άρχισαν να γαυγίζουν. Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης βγήκε έξω και άρχισε να καλείσε βοήθεια. Οι διαρρήκτες, νεαροί σε ηλικία , δεν έδειξαν τρομοκρατημένοι, με την ησυχία τους μπήκαν στο όχημά τους κι έφυγαν σαν «κύριοι»! Ο οδηγός παρέμενε στο αυτοκίνητο σε ετοιμότητα, επιτηρώντας την περιοχή, ενώ τα άλλα μέλη παραβίαζαν πόρτες και παράθυρα, εισέρχονταν στις οικίες και αφαιρούσαν αντικείμενα αξίας. Τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων που έχουν αυξηθεί έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα ανησυχούν τους κατοίκους αλλά και τις αρχές. Οι κάτοικοι ζητούν να αυξηθεί η αστυνόμευση στην περιοχή για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά.