Μπαλτάκος :«Δεν μπαίνω σε εμφύλια διαμάχη με Παναθηναϊκούς» | dete

Μπαλτάκος :«Δεν μπαίνω σε εμφύλια διαμάχη με Παναθηναϊκούς»

Δεν μπαίνω ποτέ σε εμφύλια διαμάχη με Παναθηναϊκούς πόσο μάλλον με την οικογένεια Γιαννακόπουλου την οποία σέβομαι και υπολήπτομαι πέρα από κάθε όριο. Για μένα αυτονοήτως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος. Ίδιο το έμβλημα, ίδια η φανέλα, ίδια η ιστορία, ίδιοι οι οπαδοί. Άρα ενδοΠαναθηναϊκές διαμάχες δεν νοούνται. Η ισχύς εν τη ενώσει...»

Αυτή ήταν η αποκλειστική δήλωση που έκανε πριν από λίγη ώρα στο sdna. gr ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Μπαλτάκο ζητώντας του, αν ήθελε, να σχολιάσει την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media. Θυμίζω ότι ο ισχυρός άντρας του «Εξάστερου» ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με τον Τάκη Μπαλτάκο αναφέροντας τα εξής: «Always look around for snakes» («Πάντα να κοιτάς γύρω για φίδια»)

Ο Τάκης Μπαλτάκος με την απάντηση που μας έδωσε επιβεβαίωσε αυτό που σταθερά λέει στο φιλικό του περιβάλλον. Δηλαδή ότι δεν μπαίνει ποτέ σε «διαδικασία πολέμου με Παναθηναϊκούς», πόσο μάλλον με την οικογένεια Γιαννακόπουλου στο πλευρό της οποίας έχει υπηρετήσει, στην ΚΑΕ, για πολλά χρόνια. Σήκωσε το «γάντι» της επιθετικής ανάρτησης του ηγέτη του «Εξάστερου» και απάντησε «με επίθεση Παναθηναϊκής αγάπης» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, επιδιώκοντας να σβήσει αμέσως την «φωτιά πολέμου» που οι περισσότεροι, πολύ λογικά, θεώρησαν ότι είχε ανάψει.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης να θυμίσω ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δυσαρεστηθεί πολύ έντονα επειδή δεν ενημερώθηκε ότι ο Δημήτρης Μπαλτάκος θα διεκδικούσε την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε, στις 10 Δεκεμβρίου 2016, η μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Μπαλτάκου στο sdna.gr και λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίησή της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα τη λήξη της συνεργασίας με τον μέχρι εκείνη τη στιγμή νομικό της σύμβουλο Τάκη Μπαλτάκο.

Στις 15 Δεκεμβρίου φιλοξένησα στον ραδιοφωνικό «αέρα» του ΣΠΟΡFM 94,6 τον κ. Γιαννακόπουλο κι όταν τον ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τους κ. Τάκη και Δημήτρη Μπαλτάκο μου απάντησε: «Γι αυτό το θέμα θα τοποθετηθώ όταν και όπως πρέπει... Είναι τουλάχιστον αστείο να με ρωτάτε αν η ΚΑΕ είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της στον Ερασιτέχνη, από όσο γνωρίζω ήδη ο Ερασιτέχνης έχει βάλει μία εταιρεία ορκωτών λογιστών και ο κόσμος θα καταλάβει πόσο βαθιά είναι η στήριξη της οικογένειας και της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη. Θα τοποθετηθώ για αυτό το θέμα, όταν και όπως πρέπει...»

Χθες, 20 ημέρες μετά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέλεξε να ηχήσουν «τύμπανα πολέμου» με την ανάρτηση στα social media που προαναφέραμε.

Όμως με τη δήλωσή του στο sdna.gr ο Τάκης Μπαλτάκος επέλεξε να μην δώσει καμία επιθετική συνέχεια, το αντίθετο εντελώς. Μένει να δούμε αν μετά από αυτό πέσουν οι τόνοι και από την πλευρά του ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.