Μια υπέροχη λυρική βραδιά στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας (φωτό) | dete

Μια υπέροχη λυρική βραδιά στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας (φωτό)

Με την πραγματοποίηση σήμερα (Παρασκευή) στις 9.30 το βράδυ, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας και της δεύτερης συναυλίας, ολοκληρώνεται η ενότητα «Λυρικής Βραδιάς» του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Όσοι είχαν το βράδυ της Πέμπτης (χθες» να βρεθούν στις κερκίδες του Ρωμαϊκού Ωδείου – λόγω μέτρων πρόληψης από τον covid 19 – επιτρέπεται η διάθεση μόλις 131 εισιτηρίων, απόλαυσαν μοναδικές αποδόσεις γνωστών και αγαπημένων έργων του λυρικού ρεπερτορίου.

Ότι συντελέστηκε χθες,  αποτελεί προάγγελο και για την αποψινή συναυλία, όπου οι συμμετέχοντες , Βασιλική Καραγιάννη – σοπράνο , Μίνα Πολυχρόνου – σοπράνο, Αντώνης Κορωναίος – τενόρος, Χάρης Ανδριανός – βαρύτονος, Σταμάτης Μπερής – τενόρος , Ειρήνη Καράγιαννη - μέτζο σοπράνο ,: Μαριάννα Μεσσαλά – σοπράνο  (εξτρά συμμετοχή) με τον Δημήτρης Γιάκα στο πιάνο, αναμένεται να «μαγέψουν το κοινό.

Την χθεσινή πρώτη συναυλία παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί , διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων..