Μια Πατρινή πίσω από ένα τέλειο διαφημιστικό concept | dete

Μια Πατρινή πίσω από ένα τέλειο διαφημιστικό concept

Κάποτε μας έλεγαν πως πρέπει να γίνουμε «Δανία του Νότου», όμως τελικά είναι οι Δανοί που ζητούν την δική μας βοήθεια, την βοήθεια των Ελλήνων. Όχι βέβαια για τα οικονομικά, ή για να τακτοποιήσουν το κράτος τους, αλλά για να αντιμετωπίσουν μια από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες του λαού τους, τον καρκίνο του δέρματος.

Η απίστευτη καμπάνια που οργάνωσαν οι Δανοί, με τίτλο «HelpaDane», «Βόηθα έναν Δανό» δηλαδή, σημειώνει ήδη εξαιρετική επιτυχία στο Διαδίκτυο και τα βίντεό της έχουν γίνει viral. Είναι πέντε διαφορετικά, γυρισμένα ένα για κάθε έναν από τους top-5 προορισμούς που προτιμούν οι Δανοί για να περνούν τις διακοπές τους. Στην πεντάδα αυτή είναι και η Ελλάδα και το αντίστοιχο βίντεο είναι γεγονός.

Ένας κύριος, καθισμένος πίσω από ένα μεγαλοπρεπές γραφείο, απευθύνεται στα ελληνικά στους Έλληνες: «Αξιότιμοι πολίτες της Ελλάδας», ξεκινά με την σπαστή προφορά του και συνεχίζει: «Η Δανία χρειάζεται τη βοήθειά σας».

Στην συνέχεια, εξηγεί πως οι συμπατριώτες του αγαπούν πολύ την Ελλάδα, «όμως υπάρχει ένα πρόβλημα, ο ήλιος».

Αυτός είναι ο λόγος που οι Δανοί πολίτες ζητούν από τους Έλληνες να τους βοηθήσουν: «Κάθε μέρα ένας Δανός πεθαίνει από καρκίνο του δέρματος», λέει το βίντεο και με μεγάλη ευαισθησία, προσθέτει: «Γνωρίζουμε ότι έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε, αλλά ζητάμε ταπεινά την υποστήριξή σας».

Σε αυτήν την καμπάνια στηρίχθηκε και η νέα διαφημιστική καμπάνια των αντιηλιακών Κορρες. Παρουσιάζει έναν Ελληνα σε ένα γραφείο (όπως και το σποτ των Δανών) και εξηγεί πως η Ελλάδα μπορεί να βοηθήσει τους Δανούς με τα αντιηλιακά Κορρές. Πίσω από το εκπληκτικό μακιγιάζ του σποτ, μία Πατρινή. Η Ντέμυ Σταματοπούλου. Τα μαγικά χέρια της οποίας έφεραν εκπληκτικό αποτέλεσμα.