Μητσοτάκης: Οπλαρχηγοί του καιρού μας οι γιατροί και οι νοσηλευτές | dete

Μητσοτάκης: Οπλαρχηγοί του καιρού μας οι γιατροί και οι νοσηλευτές

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την 25η Μαρτίου, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την επικαιρότητα των ημερών. "Απέναντι στον κορονοϊό θα παρελάσει η ισχύς και η ενότητά μας", είπε χαρακτηριστικά. Με πολλές αναφορές στη μάχη που δίνει η Ελλάδα απέναντι στον κορονοϊό και τις συνέπειές του στη δημόσια Υγεία και στην οικονομία, το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου 1821.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι "Η εθνική επέτειος βρίσκει τη χώρα μας σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεν την γιορτάζουμε σε δρόμους και πλατείες. Την τιμούμε από το σπίτι μας. Με τις σημαίες μας να κυματίζουν ψηλά και τη σκέψη μας στον αγώνα των προγόνων μας για Ελευθερία".

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες αυτή τη στιγμή στην καθημερινότητά τους και στα νοσοκομεία, και τόνισε ότι με ενότητα θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κρίση και τις συνέπειές της.

"Οπλαρχηγοί και πυρπολητές του καιρού μας είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές", είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από τους πολίτες να τους τιμήσουν, μένοντας σπίτι.

"Του χρόνου όταν αυτή η περιπέτεια θα είναι παρελθόν, θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της ελευθερίας μας", κατέληξε στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.