Μητσοτάκης: Μίλησε με τον Χρήστο Μάστορα για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών | dete

Μητσοτάκης: Μίλησε με τον Χρήστο Μάστορα για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών έφτασε έως το… Μαξίμου! Και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον τραγουδιστή για το θέμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε χθες (13.02.2020) με τον Χρήστο Μάστορα, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές με αφορμή την οργισμένη ανάρτηση στο Instagram του τραγουδιστή του συγκροτήματος Μέλισσες για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, τον ενημέρωσε ότι θα προωθηθεί σύντομα νομοθετική ρύθμιση που θα αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

Η οργισμένη ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram την περασμένη Τετάρτη, ο Χρήστος Μάστορας, είχε ξεσπάσει για το θέμα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών.

Είχε αναφερθεί σε ένα μήνυμα που του είχε στείλει ο πατέρας του. «Τελικά δεν μας θεωρούν Έλληνες γιε μου», του έγραψε, με τον Χρήστο Μάστορα να προσθέτει: «Πρόκειται για κάτι που ο πρωθυπουργός που τόσοι Βορειοηπειρώτες στηρίξαμε, επέλεξε να μην τηρήσει. Την αδικία που δεσμεύτηκε κι ο ίδιος, σε σχέση με τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών και τον απεχθή νόμο Κατρούγκαλου, ότι θα διορθώσει».

«Εν ετει 2020 αντιμετωπιζόμαστε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας!», είχε γράψει ο Χρήστος Μάστορας και καλούσε τον πρωθυπουργό «διορθώστε το λάθος κύριε πρωθυπουργέ γιατί αν δεν τον κάνετε, κάποια στιγμή θα διορθώσουμε κι εμείς το λάθος που κάναμε στις κάλπες!».

Δείτε όλη την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα