Με Κατσιφάρα-Αναγνωστοπούλου-Μαυραγάνη η παρουσίαση βιβλίου του Δ. Τσιόρδα στην Πάτρα | dete

Με Κατσιφάρα-Αναγνωστοπούλου-Μαυραγάνη η παρουσίαση βιβλίου του Δ. Τσιόρδα στην Πάτρα

«Ευρωπατριωτισμός ή Εθνοκεντρισμοί, Οι εσωτερικοί ανταγωνισμοί, οι εξωτερικές απειλές και τα όρια της συνεργασίας στην ΕΕ» είναι ο πλήρης τίτλος του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα, από τις εκδόσεις Μίνωας, που θα παρουσιαστεί αυτήν την Παρασκευή στην Πάτρα.

Στο βιβλίο αναλύεται ο ρόλος που έχουν διαδραματίσει οι εθνικοί ανταγωνισμοί στη δημιουργία και στη μορφή που έχει η ΕΕ ενώ επίσης εξετάζονται μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα.

Το βιβλίο προλογίζουν ο πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν και πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Ρομάνο Πρόντι και ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Ιωακειμίδης.

Στην παρουσίαση του βιβλίου στην Πάτρα, που θα γίνει στην αίθουσα του Εμπορικού και εισαγωγικού Συλλόγου σήμερα  Παρασκευή 21/4 στις 19.30, θα μιλήσουν οι Δημήτρης Αβραμίδης δημοσιογράφος, Σία Αναγνωστοπούλου βουλευτής Αχαΐας και πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Απόστολος Κατσιφάρας περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Μαυραγάνης δικηγόρος και πρώην Υφυπουργός Οικονομικών και Νίκος Τσούκαλης δικηγόρος και τ. βουλευτής Αχαΐας.