Με επιτυχία η 2η Δεξιοτεχνία Πάτρας του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η Δεξιοτεχνία Πάτρας από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στην πίστα «ΚαρτΜάνια» στα Βραχνέικα Πατρών.
Πλήθος θεατών γέμισε την κερκίδα της πίστας σε ένα σχεδόν καλοκαιρινό πρωινό, για να θαυμάσει τις προσπάθειες των αγωνιζόμενων.
Οι συμμετοχές έφτασαν τις 26 στο σύνολο τους, με την πιο πολυπληθή κατηγορία να είναι αυτή της Α, με 15 συμμετοχές και τον συναγωνισμό στο έπακρο. Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορία Β΄ συγκέντρωσε 5 συμμετοχές, ενώ 6 ήταν οι συμμετέχοντες στην κατηγορία Γ. Ανάμεσα τους, βρέθηκαν 5 Βετεράνοι οδηγοί και 3 Κυρίες που έδωσαν το δικό τους χρώμα στον αγώνα.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αγωνιζόμενους για την συμμετοχή τους στον αγώνα, τους θεατές που έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα στους αγωνιζόμενους που ήρθαν από πολλές πόλεις της Ελλάδος, αλλά και την πίστα «ΚαρτΜάνια» για την φιλοξενία.
«Τέλος, δεν ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές της 2ης Δεξιοτεχνίας, διότι χωρίς αυτούς η διοργάνωση θα ήταν δύσκολη», κατέληξε η σχετική ανακοίνωση.
Δείτε τα τελικά αποτελέσματα και φωτογραφίες από τους αγώνες.