Με δάκρυα στα μάτια το τελευταίο αντίο στον Ευγένιο Γκέραρντ | dete

Με δάκρυα στα μάτια το τελευταίο αντίο στον Ευγένιο Γκέραρντ

Στα κρητικά χώματα, στην Ελιά, αναπαύεται πλέον ο θρυλικός προπονητής Ευγένιος Γκέραρντ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.

Η εξόδιος ακολουθία ολοκληρώθηκε και αυτή τη στιγμή ο σπουδαίος προπονητής οδηγείται στην τελευταία του κατοικία.

Από τις 12:00 το μεσημέρι η σωρός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα. Τη σωρό μετέφεραν ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Μανώλης Δερμιτζάκης, ο Μύρων Σηφάκης, ο Μανώλης Πατεμτζής και τα παιδιά της συζύγου του Κατερίνας, Μάνος και Μηνάς Παπαδάκης.

Με δάκρυα στα μάτια ο νυν προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τον μεγάλο Ολλανδό.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ανέφερε τα παρακάτω για τον χαμό του Ευγένιου Γκέραρντ:

«Τον Ευγένιο Γκέραρντ, τον έζησα σαν φίλαθλος της ομάδας και όχι σαν παράγοντας.Είναι για το σύλλογο μας, ένα γύρισμα σελίδας, ο χαμός του. Το οποίο μάλιστα συνδυάζεται με μια δύσκολη στιγμή, στην οποία βρίσκεται σήμερα ο σύλλογος. Ο Γκέραρντ υπήρξε ένας προπονητής σύμβολο, που ήταν πολλά χρόνια μπροστά. Είχε βέβαια τα εργαλεία για να δουλέψει, όπως τις συνθήκες, αλλά και τους παίκτες, ωστόσο είχε και την προσωπικότητα, αλλά και γνώση για να διαχειριστεί όλα αυτά σωστά. Ο σύλλογος μας του οφείλει πολλά και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Διάχυτη η συγκίνηση από παίκτες - προπονητές και φίλους του ''Μίστερ''. H βροχή και οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επηρέασαν την μεγάλη προσέλευση κόσμου στην Ελιά για το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ, όπως αναφέρει το cretalive.gr.