Με αυξήσεις διοδίων έρχεται το 2018 στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα | dete

Με αυξήσεις διοδίων έρχεται το 2018 στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα

Νέες αυξήσεις φέρνει το 2018 στα διόδια του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα/Σπάρτη. Οι νέες τιμές θα τεθούν σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα.

Σε αναλυτική της ανακοίνωση η Μορέας Α.Ε. αναφέρει τα εξής:

"Με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως διαμορφώθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2018 προς Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 (ώρα 00:00 της 8/1/2018), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του Έργου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2018.

Από την προαναφερθείσα τιμαριθμική αναπροσαρμογή, και μετά από τέσσερα συνεχή έτη μειώσεων, προκύπτουν μικρές αυξήσεις τιμών σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων, οι οποίες απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται (λόγω στρογγύλευσης) και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2017.