Μεϊμαράκης: Δεν με απασχολεί καθόλου το σενάριο της οικουμενικής | dete

Μεϊμαράκης: Δεν με απασχολεί καθόλου το σενάριο της οικουμενικής

Αν δεν τα καταφέρει ο Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί - Δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα για το ασφαλιστικό όχι γιατί γίναμε ξαφνικά αντιμνημονιακοί αλλά γιατί τα μέτρα είναι υφεσιακά

«Δεν με απασχολεί καθόλου το σενάριο της οικουμενικής κυβέρνησης» ξεκαθάρισε ο κ. Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρεί στη Θεσσαλονίκη. «Αν δεν τα καταφέρει ο Τσίπρας οφείλει να παραιτηθεί και να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα» συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης «γιατί θεωρώ απίθανο αυτό το σενάριο».

Επανέλαβε, επίσης, ότι «δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα για το ασφαλιστικό όχι γιατί γίναμε ξαφνικά αντιμνημονιακοί αλλά γιατί τα μέτρα είναι υφεσιακά». Θεωρώ ότι εξακολουθεί να ισχύει η απόφαση της ΚΟ αλλά θα επανεξετάσουμε τις προτάσεις και να καταθέσουμε βελτιωτικές προτάσεις στα όργανα του κόμματος.

Όσον αφορά τη ΝΔ είπε ότι είναι το κόμμα των πολιτών και δεν ανήκει σε κανένα και αυτός που θα εκλεγεί θα είναι ο πρώτος των ίσων.

Μιλώντας για τον λόγο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη εξήγησε ότι «βρίσκομαι εδώ για να έχω ορισμένες επαφές με στελέχη, με πολίτες και να μπορέσω να συννενοηθώ μαζί τους για την Κυριακή και την επόμενη ημέρα» εξαγγέλοντας συνέδριο για την επόμενη άνοιξη.