Μετά τη γυναίκα Barbie ήρθε ο ζωντανός Ken: Η τρομακτική μεταμόρφωση 27χρονου-ΦΩΤΟ | dete

Μετά τη γυναίκα Barbie ήρθε ο ζωντανός Ken: Η τρομακτική μεταμόρφωση 27χρονου-ΦΩΤΟ

Εκεί που η γυναίκα Barbie από την Ουκρανία ανακοίνωσε ότι θεωρεί «προσβλητικό» τον τίτλο της, έρχεται ο Βραζιλιάνος Μαουρίτσιο Γκάλντι να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας ως ανθρώπινος Ken.

Γιος ενός ιδιοκτήτη εταιρείας διανομής ταινιών και μιας νοικοκυρά από μεσοαστική γειτονιά του Σάο Πάολο, ο Μαουρίτσιο είπε ότι ζήλευε τα κορίτσια μεγαλώνοντας, επειδή ήταν κοινωνικά αποδεκτό για αυτές να παίζουν με κούκλες.

«Τις έβλεπα να παίζουν με κούκλες και ήθελα κι εγώ, αλλά δεν το έκανα ποτέ από το φόβο της προκατάληψης» δήλωσε ο ίδιος.

Ωστόσο το μεγαλύτερο σοκ ήρθε στα 17 του, όταν γράφτηκε σε μαθήματα υποκριτικής και του είπαν ότι «δεν θεωρείται όμορφος»

Σοκαρισμένος κατέφυγε στο νυστέρι, ξεκινώντας με πλαστική μύτης και τελικά με ενέσεις πολυμεθυλομεθακρυλικού. Τελικά η ομοιότητα του με τον φίλο της Barbie άρχισε να γίνεται αισθητή όταν ο ίδιος έκανε συνολικά 8 επεμβάσεις αν και ισχυρίζεται ότι ήταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που του έδωσαν το παρατσούκλι ανθρώπινος Ken.

Παρόλαυτα διασκεδάζει με τη φήμη του και τον τελευταίο καιρό, μοιράζεται άρθρα που έχουν γραφτεί γι 'αυτόν και φωτογραφίες του με τους 21.000 φαν του στο Instagram.

Ο Μαουρίτσιο δεν είναι ο πρώτος ανθρώπινος Ken. Πριν καν γίνει διάσημος, ένας άλλος νεαρός Βραζιλιάνος, ονόματι Τσέλσο Σαντεμπάνες χάλασε περίπου 47.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στον σύντροφο της Barbie.

Μάλιστα ο 21χρονος Τσέλσο και ο Μαουρίτσιο είχαν ακόμη και μια δημόσια διαμάχη, όταν ο δεύτερος δήλωσε ότι ο πρώτος τον αντιγράφει και τον αποκάλεσε καιροσκόπο, συγκρίνοντας τον με τον Μάικλ Τζάκσον, υπονοώντας ότι η πλαστική χειρουργική του φαινόταν αφύσικη.

Οι δυο τους τελικά κατάφεραν να τα βρουν λίγο πριν ο Τσέλσο πεθάνει από λευχαιμία νωρίτερα αυτό το μήνα.

«Η θλίψη που είναι στην καρδιά μου τώρα είναι ανείπωτη» έγραψε ο Μαουρίτσιο μετά το θάνατο του Τσέλσο.

Αυτά όμως μένουν στα σύνορα της Βραζιλίας, αφού λίγο πιο βόρεια, στις ΗΠΑ, οι Αμερικανοί έχουν τον δικό τους ανθρώπινο Ken, τον 24χρονο Τζάστιν Τζεντλίκα από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος έχει υποβληθεί σε πάνω από 190 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.