Μεσσηνία: Εξαπάτησαν δυο επιχειρηματίες με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό»

01.09.2020 / 10:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
astynomia_kato_axaias

Οι απατεώνες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν και άλλη μια επιχειρηματία αλλά δεν τα κατάφεραν
Στα δίχτυα απατεώνων πιάστηκαν τουλάχιστον δύο ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων στη Μεσσηνία που έπεσαν στην παγίδα της υποτιθέμενης κατάθεσης χρημάτων με την εφαρμογή «λεφτά στο λεπτό» και, αντί να εισπράξουν τα χρήματα που περίμεναν, βρέθηκαν ζημιωμένοι!

Ο άγνωστος απατεώνας, που ίσως να ήταν ο ίδιος και στις δυο περιπτώσεις, τους είπε ότι ήθελε να καταθέσει μέσω e-banking στους λογαριασμούς τους χρήματα για να κλείσει δωμάτιο και τους έπεισε να του δώσουν τους κωδικούς για την εφαρμογή. Αντί να κάνει κατάθεση, όμως, έκανε… αναλήψεις από το ΑΤΜ και «σήκωσε» 580 ευρώ από τον λογαριασμό του ενός επιχειρηματία στις 27 Αυγούστου και άλλα 600 ευρώ από τον λογαριασμό του άλλου στις 19 Αυγούστου!

Και για τα δυο περιστατικά απάτης ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τον ή τους δράστες που, τουλάχιστον στην δεύτερη περίπτωση, φέρονται να έκαναν ανάληψη του ποσού από ΑΤΜ στην Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία”, οι απατεώνες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν και άλλη μια επιχειρηματία αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα