Μεσολόγγι: «Άγνωστοι» κατέστρεψαν τη χαρά των παιδιών στη Βάλβειο | dete

Μεσολόγγι: «Άγνωστοι» κατέστρεψαν τη χαρά των παιδιών στη Βάλβειο

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν άγνωστοι στη Βάλβειο όπου είχε στηθεί χριστουγεννιάτικο σκηνικό από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου για τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τα παιδιά.

Τα σκηνικά και τα φώτα που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη μανία των αγνώστων που τα έσπασαν και τα πέταξαν στο έδαφος. Τόση ήταν η μανία τους που δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Μέχρι και τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια ξεκρέμασαν από τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου που με πολύ κόπο είχαν φτιάξει οι άνθρωποι του Π.Κ. για να προσφέρουν χαρά στα παιδάκια. Οι καταστροφείς δεν λογάριασαν την απογοήτευση των μικρών που χθες το βράδυ πήγαν στο χώρο για την προγραμματισμένη εκδήλωση και αντίκρισαν αυτή την εικόνα.

Όλο αυτό το διάστημα γίνονταν εκδηλώσεις που συγκέντρωναν πολλά παιδάκια τα οποία χάρηκαν με την ψυχή τους. Από χθες όμως τα πράγματα δεν είναι ίδια για την ψυχολογία τους, αφού κανείς δεν μπορεί να τους απαντήσει στο ερώτημα «Ποιοι και γιατί το έκαναν αυτό;». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν βέβαια αλλά χωρίς τον εξωτερικό διάκοσμο. Η Βάλβειος ξαναβρέθηκε στα σκοτάδια όπως ήταν και πριν τις γιορτές καθώς φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει το φως

paixnidia-valveios