ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ WESTIA 2017 - 300.000 ευρώ ο τζίρος του ΣΚΕΑΝΑ… μόνο από τα περίπτερα!

 

 Στην τελική ευθεία  βρίσκονται τα μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας για την μεγάλη έκθεση που αφορά όλον τον επισιτιστικό κλάδα της Δυτικής Ελλάδος και όχι μόνο.

Ο λόγος φυσικά για την Westia 2017, την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί 1 με 3 Απριλίου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.  Και από ότι μαθαίνουμε ο τζίρος του ΣΚΕΑΝΑ (από τις συμμετοχές) θα ξεπεράσει ο φέτος τις 300.000 ευρώ! Ο ΣΚΕΑΝΑ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, άρα τα έσοδα αυτά θα μπουν στα ταμεία του για μελλοντικές δράσεις. Αξίζει όμως να τονιστεί πως το 20% του τζίρου πηγαίνει σε προμήθειες, αφού όποιος «κλείνει» κάποιο περίπτερο για την έκθεση λαμβάνει ποσοστό της τάξης του 20%!

Η επιτυχία της έκθεσης από πλευράς συμμετοχής και ενδιαφέροντος πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Υπάρχει εδώ και ένα μήνα περίπου πληρότητα εκθετών, καθώς τα περίπτερα έχουν φτάσει τον μέγιστο αριθμό τους, καταλαμβάνοντας όλον τον χώρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες 199  περίπτερα στήνονται από τους επαγγελματίες του επισιτιστικού κλάδου. Μάλιστα οι συμμετέχοντες είναι από διάφορες περιοχές της Δυτικής κυρίως Ελλάδας, από τα Ιωάννινα μέχρι και την Καλαμάτα.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν ευκαιρίες και προσφορές, σε είδη και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας που δεν πρόκειται να βρουν πουθενά αλλού.

Μεγάλη αναμένεται και η επισκεψιμότητα. «Θεωρούμε ότι ο αριθμός των επισκεπτών που θα έρθουν για να δουν από κοντά τα περίπτερα της Westia, φέτος θα φτάσει τις 20.000» δηλώνει  ο Γιώργος Κοτοπούλης!