Μαρτυρία για τον Ζακ Κωστόπουλο: Λεπτά πριν, είχε προσπαθήσει να μπει σε άλλο κατάστημα για να ηρεμήσει | dete

Μαρτυρία για τον Ζακ Κωστόπουλο: Λεπτά πριν, είχε προσπαθήσει να μπει σε άλλο κατάστημα για να ηρεμήσει

Πρώτος ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έδωσε μια διαφορετική εκδοχή από αυτή της απόπειρας ληστείας από τον Ζακ Κωστόπουλο στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Και τώρα έρχεται μια ακόμη μαρτυρία, παρουσιάζοντας νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση που κατέληξε στο θάνατο του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.

Πρόκειται για τη μαρτυρία μιας υπαλλήλου καταστήματος, το οποίο βρίσκεται κονα στο κοσμηματοπωλείο. Η μαρτυρία, την οποία φέρνει στο φως το Εθνος, περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Η υπάλληλος κατάθεσε ότι ο 33χρονος είχε αρχικά προσπαθήσει να μπει στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται με τρία άτομα να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

«Μεταξύ 14:20 και 14:40 είδα έναν άντρα (σ.σ. εννοεί τον Ζακ Κωστόπουλο) να φωνάζει έξω από το κατάστημα στο οποίο εργάζομαι. Τρία άτομα προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν. Ο ένας, μάλιστα, μπήκε στο μαγαζί και αγόρασε ένα νερό με σκοπό να του το προσφέρει και να τον βοηθήσει να ηρεμήσει» καταθέτει η κοπέλα και προσθέτει:

«Αρχικά ο άνδρας που φώναζε είχε πάει να μπει στο μαγαζί που δουλεύω. Τελικά δεν το έκανε και μπήκε στο κοσμηματοπωλείο. Δεν ξέρω πώς μπήκε. Μετά τον είδα να κρατάει τον πυροσβεστήρα και να χτυπάει την πορτα του κοσμηματοπωλείου».

Σύμφωνα με την ίδια, επομένως, υπάρχουν τρια άτομα που ήταν μαζί με τον Ζακ Κωστόπουλο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο και τα οποία δεν έχουν εμφανίστει στις αρχές με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς την ταυτότητά τους.

Πηγή: | iefimerida.gr