Μαριάνο Αγκαράι: Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους  με την ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές .     | dete

Μαριάνο Αγκαράι: Επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους  με την ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005 στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές .    

 

Ο Μαριάνο Αγκαράι επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους στα τρία τελευταία παιχνίδια της ΑΕ ΠΑΤΡΑΣ 2005, αφού ταλαιπωρήθηκε από ένα οστικό οίδημα και όπως  λέει «Νιώθω χαρούμενος για την επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους και προσπαθώ να δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να βοηθήσω την ομάδα και μετά σε ατομικό επίπεδο εμένα».

Βασικό στέλεχος της παιδικής ομάδας της ΑΕ ΠΑΤΡΑΣ  2005 όταν κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα, τα δυο τελευταία χρόνια έχει προωθηθεί στην ανδρική ομάδα και μιλώντας για την φετινή πορεία τόνισε «Έχουμε θέσει φέτος υψηλούς στόχους, θέλουμε το κάτι παραπάνω γιατί έχουμε ένα σύνολο που μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως στις όποιες συνθήκες και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Το μυστικό της πολύ καλής πορείας είναι η μεγάλη σημασία που δίνουμε στις προπονήσεις, είμαστε σοβαροί και δίνουμε πάντα το παρών όλοι στις προπονήσεις. Υπάρχει οικογενειακό κλίμα στην ομάδα μεταξύ μας αλλά και με τον προπονητή μας Γιάννη Βογιατζή που έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην καλή πορεία που έχουμε σαν ομάδα αλλά και σαν ακαδημία».

Και όσο για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε «Να παίξω σε αρκετά μεγάλο επίπεδο και να γίνω ένας από τους καλύτερους αμυντικούς παγκοσμίως και αν γίνεται ο καλύτερος όλων»!