Μαρία Κανελλοπούλου: Δεν θα ξαναείμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές- Δεν θα πάρω μέρος στον κομματικό εμφύλιο | dete

Μαρία Κανελλοπούλου: Δεν θα ξαναείμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές- Δεν θα πάρω μέρος στον κομματικό εμφύλιο

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε μιλώντας στο Κόκκινο και την Αλεξάνδρα Χριστακάκη, η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλου.«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, δεν μπορώ να πάρω μέρος σε αυτόν τον αναπόφευκτο κομματικό εμφύλιο που έχει ξεσπάσει» εξήγησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που συνεθλίβησαν ανάμεσα σε «κομματικούς στρατούς» αναφέρει, επισημαίνοντας πως το «βουλευτιλίκι» δεν είναι ο μόνος τρόπος άσκησης πολίτικης, «είμαι ενεργός πολίτης εδώ και 40 χρόνια», προσθέτει.

«Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται μια πολύ δυνατή και αποφασιστική ομάδα, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρίτο μνημόνιο και έχει δίκιο να θέλει να πάει σε εκλογές» σημείωσε.

Βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, η στρατηγική μας έχει υποστεί τεράστια ήττα, υπογράμμισε, λέγοντας πως θα πρέπει «να αφήσουμε χώρο στους νέους ανθρώπους, να μην ανακυκλώνουμε και να αναπαράγουμε τα λάθη τα δικά μας».

«Να τελειώνουμε την ανθρωποφαγία ένθεν και ένθεν» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως τα κομματικά όργανα δεν λειτουργούσαν ενώ η κοινοβουλευτική ομάδα συνεδρίαζε μόνο σε στενά χρονικά πλαίσια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλοι και όλες να εκφράσουν την άποψή τους.