Μίχαλος: Με την υπερφορολόγηση οι επιχειρήσεις θα κλείσουν! «Τα λουκέτα στην αγορά τα τελευταία χρόνια έχουν αγγίξει τις 300.000» | dete

Μίχαλος: Με την υπερφορολόγηση οι επιχειρήσεις θα κλείσουν! «Τα λουκέτα στην αγορά τα τελευταία χρόνια έχουν αγγίξει τις 300.000»

«Η υπερφορολόγηση που υφίστανται 6 ολόκληρα χρόνια οι επιχειρήσεις δεν μπορεί να συνεχιστεί περαιτέρω. Άλλωστε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με τη σχεδιαζόμενη επιβολή μιας νέας έκτακτης εισφοράς στις μεγάλες επιχειρήσεις,.

«Η υπερφορολόγηση που υφίστανται 6 ολόκληρα χρόνια οι επιχειρήσεις δεν μπορεί να συνεχιστεί περαιτέρω. Άλλωστε τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Τα λουκέτα στην αγορά τα τελευταία χρόνια έχουν αγγίξει τις 300.000.

Οι επιχειρήσεις δεν αρνούνται να συμβάλουν για την έξοδο από την κρίση. Μπορούν όμως να το πράξουν αν παραμείνουν εν λειτουργία. Και με την υπερφορολόγηση αυτό δεν θα το καταφέρουν. Θα κλείσουν.

Είναι η ώρα των δύσκολων αποφάσεων για τον πρωθυπουργό.

Πρέπει να στηριχθεί η ιδιωτική πρωτοβουλία γιατί αυτή προσφέρει θέσεις εργασίας και ενισχύει την παραγωγική διαδικασία και, φυσικά, τα δημόσια έσοδα» δήλωσε ο κ. Μίχαλος.