Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις για την έκθεση στη Χαλανδρίτσα | dete

Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις για την έκθεση στη Χαλανδρίτσα

Mε εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 17ης Αγροτικής Εκθεσης που πραγματοποιεί φέτος ο Δήμος Ερυμάνθου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χαλανδρίτσας από τις 6 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον συμμετοχής επιχειρήσεων εμπορίας αγροτικών μηχανημάτων και εταιρειών παροχής σύγχρονων υποστηρικτικών υπηρεσιών, καθώς και παραγωγών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής επιδεικνύεται από ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες, όπως χειροποίητες κατασκευές ειδών λαϊκής τέχνης, κοσμημάτων, ζωγραφικής & αγιογραφίας, κηροπλαστεία, ανθοκομικά, παλαιοπώλες, κ.ά.

Οπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός από την περιήγηση της ίδιας της έκθεσης, να περπατήσουν τα λιθόστρωτα δρομάκια του παραδοσιακού οικισμού και να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για όλο το τετραήμερο (χορευτικά, πολιτιστικά δρώμενα, μουσικές βραδιές, ιππασία, τοξοβολία, έκθεση φωτογραφίας, Καραγκιόζη, κ.λπ.)

Εκτός από τον Δήμο Ερυμάνθου που έχει την κύρια ευθύνη της διοργάνωσης, η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές και την υποστηρίζουν, η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, η Περιφερειακή Ενωση Δήμων, το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλανδρίτσας.

Συμμετοχή στην έκθεση έχουν επίσης και άλλοι δήμοι της Αχαΐας, συνεταιρισμοί, υπηρεσίες, σύλλογοι, κ.ά..

Σύμφωνα με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την 31η Αυγούστου.