Μέρα χωρίς παντελόνι στο μετρό! Έμειναν με τα εσώρουχα – ΒΙΝΤΕΟ | dete

Μέρα χωρίς παντελόνι στο μετρό! Έμειναν με τα εσώρουχα - ΒΙΝΤΕΟ

Για το «No Pants Subway Ride», που ξεκίνησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν να κυκλοφορούν μόνο με τα εσώρουχά τους στις πόλεις του Άμστερνταμ, του Βερολίνου, της Πράγας, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου.

Η Stiff Upper Lipp Society οργάνωσε την εκδήλωση στο Λονδίνο. Περισσότεροι από 300 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Westminster από όπου και ξεκίνησαν τη βόλτα τους με το μετρό.

Σε πολλά πλάνα φαίνονται άντρες και γυναίκες να κυκλοφορούν με τα εσώρουχά τους στον σταθμό Victoria στο Λονδίνο και να μπαίνουν σαν να μην τρέχει τίποτα στα βαγόνια.

Η παράξενη παράδοση ξεκίνησε από το Improv Everywhere με έδρα τη Νέα Υόρκη το 2002. «Η ιδέα πίσω από το No Pants Subway Ride είναι απλή. Επιβάτες επιβιβάζονται σε βαγόνια του μετρό στη μέση του χειμώνα χωρίς παντελόνια.

Οι συμμετέχοντες συμπεριφέρονται σαν να μη γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και όλοι φοράνε παλτό, καπέλα, κασκόλ και γάντια. Το μόνο ασυνήθιστο είναι ότι δεν φοράνε παντελόνια» αναφέρει σε δήλωσή του το Improv Everywhere.

Πηγή: RT