Μάχη για τα ποπ κορν μέσα στον κινηματογράφο | dete

Μάχη για τα ποπ κορν μέσα στον κινηματογράφο

«Να δεις, θα μου το φάει όλο το ποπ κορν. Ετσι όπως πάει, θα το τελειώσει πριν καν πέσουν οι τίτλοι αρχής στην ταινία» μοιάζει να σκέφτεται ο χαμογελαστός Αλκης Κούρκουλος, κοιτάζοντας όλο απορία την Ευγενία Δημητροπούλου.

Η επίσημη αγαπημένη του, όμως, ήξερε τι έκανε! Τσιμπολογούσε δυο δυο τα καλαμποκάκια με το βλέμμα της καρφωμένο κάπου στο υπερπέραν για να μην αφήσει περιθώρια... παρατήρησης από τον σύντροφό της, ο οποίος μάλλον της μετρούσε τις μπουκιές, παρά τη γλυκοκοιτούσε σαν ερωτευμένος.

«Να δεις, θα μου το φάει όλο το ποπ κορν. Ετσι όπως πάει, θα το τελειώσει πριν καν πέσουν οι τίτλοι αρχής στην ταινία» μοιάζει να σκέφτεται ο χαμογελαστός Αλκης Κούρκουλος, κοιτάζοντας όλο απορία την Ευγενία Δημητροπούλου. Η επίσημη αγαπημένη του, όμως, ήξερε τι έκανε! Τσιμπολογούσε δυο δυο τα καλαμποκάκια με το βλέμμα της καρφωμένο κάπου στο υπερπέραν για να μην αφήσει περιθώρια... παρατήρησης από τον σύντροφό της, ο οποίος μάλλον της μετρούσε τις μπουκιές, παρά τη γλυκοκοιτούσε σαν ερωτευμένος.