Μάριος Ανδρεόπουλος: “Θέλουμε στον Πανιώνιο/Αχιλλέα να βγούμε πρωταθλητές!” | dete

Μάριος Ανδρεόπουλος: "Θέλουμε στον Πανιώνιο/Αχιλλέα να βγούμε πρωταθλητές!"

 

Ο Μάριος Ανδρεόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκτός έδρας νίκη του Πανιώνιου/Αχιλλέα επί της ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005 αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του. Ήταν το τρίτο του φετινό γκολ αλλά όπως λέει «Κάθε παίκτης νιώθει όμορφα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ της ομάδας του αλλά πραγματικά όποιος και να το έβαζε  το ίδιο θα πανηγυρίζαμε όλοι μαζί». 

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και ερωτηθείς ο Μάριος Ανδρεόπουλος ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας απάντησε «Είμαι μια οικογένεια πραγματικά που έχουμε μεταξύ μας τρομερή χημεία και αυτό θεωρώ πως είναι το όπλο μας για την μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Σε αυτό έχουν βοηθήσει όλοι παράγοντες και παίκτες. Η νίκη μας στο παιχνίδι με την ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005 ήταν  η πιο δύσκολη που έχουμε κάνει φέτος όπως και με τα Ψηλαλώνια. Τέτοιες νίκες προσωπικά τις ονομάζω νίκες ανόδου».

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ήδη η ομάδα του έχει κλειδώσει την μισή άνοδο με διαφορά 10 βαθμών από την τέταρτη ομάδα τόνισε «Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν να πάρουμε την άνοδο, αλλά εμείς πιστεύουμε και θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές. Πιστεύω πως έχουμε τα προσόντα, το ταλέντο και την ψυχή να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πράγματι πως έχουμε κλειδώσει την μισή άνοδο αλλά επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο θα το μάθουμε στο τέλος της σεζόν»!