Μάνος Γαβράς: «Κάνει πολλή… μοναξιά στο Λος Αντζελες» | dete

Μάνος Γαβράς: «Κάνει πολλή... μοναξιά στο Λος Αντζελες»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του , ο Μάνος Γαβράς μιλάει μεταξύ άλλων για την ζωή στο εξωτερικό.

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα σιγά σιγά να δημιουργηθώ κάτι πιο σταθερό, κάτι σαν "βάση" ας πούμε, αλλά λόγω των δραστηριοτήτων μου ταξιδεύω τελικά πιο πολύ από πριν. Αυτό από τη μία έχει τη μαγεία του ταξιδιού, από την άλλη όμως σε κουράζει, γιατί μερικές φορές θες απλώς να αράξεις. Ελπίζω να καταφέρω να ξεκουραστώ τον Αύγουστο, γιατί ειλικρινά το έχω μεγάλη ανάγκη».
-Νιώθετε λοιπόν να έχετε στερηθεί πράγματα εξαιτίας της υποκριτικής και της καριέρας σας;
«Στην αρχή είχα στερηθεί αυτό που λέμε οικονομική σταθερότητα. Όταν είσαι ηθοποιός, σχεδόν πάντα είσαι αβέβαιος σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, γιατί δεν υπάρχουν σταθερά χρήματα. Στη συνέχεια, αλλάζοντας συνεχώς τα τελευταία χρόνια πόλεις και χώρες, έχω στερηθεί το να μένω σε έναν τόπο και να έχω σταθερές ερωτικές σχέσεις και φιλίες. Όχι πως δεν έχω φίλους. Έχω. Αλλά όταν μετακινείσαι διαρκώς χάνεις αυτό το μαγικό του να είσαι συνεχώς μαζί με άλλους και να έχεις, για παράδειγμα, κοινά βιώματα 20 χρόνων».
-Στο εξωτερικό κάνατε παρέα με άλλους Έλληνες που προσπαθούν να κάνουν καριέρα στη «Μέκκα του κινηματογράφου»;
«Δεν θέλω πλέον να μένω πολύ στο εξωτερικό, θέλω απλώς να πηγαίνω για δουλειά και αμέσως μετά να φεύγω. Όσο όμως είμαι εκεί, φυσικά και βρίσκομαι με άλλου ς Έλληνες. Κάνει πολλή... μοναξιά στο Λος Αντζελες. Οπότε το να αναζητάς ανθρώπους με κοινές ρίζες συμβαίνει αυτομάτως. Με τον Χρήστο Βασιλόπουλο κάναμε πολλή παρέα, με τη Χριστίνα Αλούπη, με τους παραγωγούς Τέρι Ντούγκας και Αλέξη Βαρουξάκη, που πάνε πολύ καλά εκεί έξω, την Αλέξια, τον Αντώνη Χατζηαντωνίου και πολλούς πολλούς άλλους».