Μάκης Μπαρούνης: «Το μυστικό της Γαλήνης είναι η συνένωση και συνεργασία από όλους» | dete

Μάκης Μπαρούνης: «Το μυστικό της Γαλήνης είναι η συνένωση και συνεργασία από όλους»

 

Ο Μάκης Μπαρούνης είναι και φέτος ο άμεσος συνεργάτης του Μπάμπη Παπαιγάννη στην τεχνική ηγεσία της Γαλήνης. Αυτή η φιλία και συνεργασία κρατάει χρόνια αφού ήσαν μαζί στον Παναχαϊκό, στον Πολύτεκνο και φέτος στην Γαλήνη.

Ο Μάκης Μπαρούνης που έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην ανοδική πορεία της ομάδας μιλώντας για το μυστικό της επιτυχίας αλλά και για τους στόχους τόνισε «Το μυστικό είναι ότι υπάρχει συνένωση και συνεργασία από όλους. Από τον πρόεδρο Πολύκαρπο Ευθυμάκη που είναι η κεφαλή της ομάδας μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή. Όταν ξεκίνησε η σεζόν σε συνεργασία προέδρου, προπονητή και εμένα πρωταρχικός στόχος  που θέσαμε ήταν το πρωτάθλημα και μετά η άνοδος εάν δεν τα καταφέρουμε σαν πρωταθλητές καθώς ανεβαίνουν τρεις ομάδες απευθείας και άλλες τέσσερις από τα μπαράζ ανόδου , συνολικά επτά ομάδες από την Γ κατηγορία. Είμαστε στην 4η θέση με έναν αγώνα λιγότερο, απομένουν άλλοι πέντε αγώνες που είναι τελικοί για εμάς. Συνεχίζουμε σταθερά και με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Και όσο για τους προσωπικούς στόχους τόνισε «Προσωπικός  μου στόχος είναι να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο γιατί είμαι σε ένα χώρο από μικρό παιδί. Έχω κάνει φίλους και έχει γίνει τρόπος ζωής για μένα. Για το μέλλον έχω σαν σκέψη να ασχοληθώ με την προπονητική σε βάθος χρόνου».