Μάκης Γιατράς: «Προχωράμε με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους» | dete

Μάκης Γιατράς: «Προχωράμε με σοβαρότητα και χαμηλούς τόνους»

Ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς αναφερόμενος στο καλό ξεκίνημα της ομάδας του και στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με το Παγκράτι τόνισε «Κερδίσαμε τα δυο πρώτα παιχνίδια αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Προχωράμε με σοβαρότητα, χαμηλούς τόνους και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε το Παγκράτι, μια ιστορική ομάδα, που είναι χρόνια στην κατηγορία και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει και να φτάσουμε στην νίκη.» Ερωτηθείς αν ο Προμηθέας είναι το φαβορί για την νίκη αφού είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον αντίπαλο απάντησε «Δεν μου αρέσει η λέξη φαβορί. Μου αρέσει η ομάδα να κάνει αυτά που έχουμε σχεδιάσει  μέσα στο γήπεδο και να κερδίζουμε. Άλλωστε τα φαβορί αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο.» Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας αναφερόμενος και στην παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι τόνισε «Από τον κόσμο περιμένω να δω  αυτά που έχω δει όλα τα χρόνια που είμαι προπονητής στον Προμηθέα, να γεμίσει το γήπεδο, να χειροκροτήσει τους παίκτες ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης.»

Ένα χρόνο αήττητος ο Προμηθέας!

Ο Προμηθέας συμπλήρωσε έναν χρόνο αήττητος αφού τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Μαχητές στις 19 Οκτωβρίου 2014. Μάλιστα η νίκη στην Λειβαδιά ήταν η 21η συνεχόμενη νίκη σε αγώνα πρωταθλήματος!   Ο Μάκης Γιατράς όμως δεν στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα του είναι αήττητη εδώ και ένα χρόνο και όπως λέει « Είναι μια επίδοση που μας κάνει υπερήφανους αλλά αυτό δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Σκοπός μας είναι σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, κάποια στιγμή κάθε ομάδα κάνει μια αγωνιστική κοιλιά αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Δεν σκεφτόμαστε ότι επειδή είμαστε αήττητοι εδώ και ένα χρόνο πρέπει να μεγαλώσουμε το σερί, δεν το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά εμείς κοιτάμε και μας ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι.»