Λονδίνο: Αυτός είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γέφυρα | dete

Λονδίνο: Αυτός είναι ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γέφυρα

Ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο είχε καταδικαστεί για “αδίκημα σχετιζόμενο με ισλαμική τρομοκρατία”, ανέφεραν οι “Times”. Αποφυλακίστηκε περίπου πριν από ένα χρόνο και φορούσε ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού, ανέφερε η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές.

Το Associated Press, επικαλούμενο μια πηγή ασφαλείας τόνισε ο δράστης συνδεόταν με “ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις”.

Λονδίνο – Μπόρις Τζόνσον: “Κατάλληλες ποινές για επικίνδυνους εγκληματίες”

Με αφορμή το δημοσίευμα των “Times” ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πως είναι σημαντικό να εκτελούνται οι ποινές που σχετίζονται με την τρομοκρατία.

“Είναι λάθος να επιτρέψουμε σε σοβαρούς και βίαιους εγκληματίες να αποφυλακίζονται πρόωρα και είναι πολύ σημαντικό να αποβάλουμε αυτή τη συνήθεια και να επιβάλουμε τις κατάλληλες ποινές σε επικίνδυνους εγκληματίες, ειδικά σε τρομοκράτες”, τόνισε ο Τζόνσον, πριν ξεκινήσει η έκτακτη συνεδρίαση της ομάδας “Cobra” για επείγουσες υποθέσεις.