Λεβέντης: Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν – ΒΙΝΤΕΟ | dete

Λεβέντης: Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν - ΒΙΝΤΕΟ

Χρησιμοποιούν τον Τσίπρα για να περάσουν τα πιο βάρβαρα μέτρα. Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης  στην εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε».

"Οι Αμερικανοί μου είπαν ότι θέλουν όλο το 2016 να είναι ο Τσίπρας πρωθυπουργός.Εκλογές θα γίνουν αρχές του 2017" τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ.Λεβέντης είπε επίσης ότι δεχόταν συνεχείς πιέσεις να μπει το κόμμα του στην κυβέρνηση αλλά όταν "άρχιζα να λέω ότι καλύτερη λύση είναι η οικουμενική κυβέρνηση τότε άρχιζαν να με κατηγορούν".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε για ακόμη μία φορά ότι πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο και ότι αν δεν γίνουν,το Grexit είναι στο δρόμο και η πτώχευση δεν έχει αποφευχθεί και είναι προ των πυλών. Όσον αφορά στον κόφτη ο κ.Λεβέντης είπε "ότι ο Τσίπρας του είπε ότι θα ισχύσει από 1η Μαΐου 2017"

Τέλος ο κ.Λεβέντης σημείωσε πως φοβάται την κοινωνική αναταραχή από τον λαό γιατί όσο δεν βρίσκεται λύση στο πρόβλημα αναπόφευκτα θα υπάρξει έκρηξη από τον κόσμο.