Λαμπερό comeback για Τεό! Μετά την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά | dete

Λαμπερό comeback για Τεό! Μετά την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά

Περίπου έξι χρόνια μετά την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά -και μόλις μερικές εβδομάδες μετά την κατά λάθος σύλληψή του στο Βελιγράδι- το μοντέλο τράβηξε πάλι πάνω του τα φλας, τούτη τη φορά με αφορμή την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής ρούχων του οίκου Mitsu|Mitsu.

Ο σχεδιαστής, από τους πιο στενούς φίλους του Τεό, συνέπραξε δημιουργικά με τις δύο κόρες του Ιζαμπελ και Σαντάλ στο πλαίσιο της εν λόγω επίδειξης, η οποία πολύ εύστοχα ονομάστηκε «Trilogy».

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τις εποχές που όργωνε τις πασαρέλες στην Ευρώπη, το μοντέλο φαινόταν σίγουρο για τον εαυτό του. Την ίδια

στιγμή στο βλέμμα του φανερωνόταν η συγκίνησή του λόγω της επιστροφής του στο μόντελινγκ. Εμφανώς συγκινημένος και ο Παντελής Μήτσου, ο οποίος είχε κάνει τάμα το 2009, λίγο μετά τη σύλληψη του Τεό, ότι μετά την αποφυλάκισή του θα του έστρωνε μια πασαρέλα για να περπατήσει, ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα μοντέλα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Στο catwalk ανέβηκαν, μεταξύ άλλων, η διεθνούς φήμης Ινα Κέλι, ο Γιώργος Γαστεράτος, γνωστός και ως «ο Ελληνας Ράιαν Γκόσλινγκ», η εξωτική Εμίς Γεσίρ και η Βίκυ Κουλιανού, η οποία πήρε μέρος ως guest star αποδεικνύοντας περίτρανα τη διαχρονική αξία της. Δίπλα στον Τεό, στην Κύπρο, βρέθηκε η σύντροφός του Αγνή Μάρα.

 

1