Λαμβάνει γράμματα από όλο τον κόσμο! Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Μικρή αλλά δημοφιλής | dete

Λαμβάνει γράμματα από όλο τον κόσμο! Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Μικρή αλλά δημοφιλής

Μια στοίβα από ευχετήριες κάρτες, επιστολές, κάρτες ζωγραφισμένες στο χέρι και πλεχτά παιχνίδια, ακόμα και πλεχτά παπουτσάκια, στέλνουν θαυμαστές από όλο τον κόσμο, στην μικρή πριγκίπισσα της Βρετανίας Σάρλοτ.

 

Παρόλο που έχει περάσει, σχεδόν, μόνο ένας μήνας, από την γέννησή της, στις 2 Μαΐου, στο νοσοκομείο St. Mary's στο Paddington, ο αριθμός των επιστολών που έχει λάβει η λιλιπούτεια Σάρλοτ, είναι τόσο μεγάλος που το παλάτι του Kensigton, έστειλε, μέσω twitter, τις ευχαριστίες των γονιών της, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, σε όλους τους θαυμαστές της.

 

Το σχετικό μήνυμα στο twitter αναφέρει: «Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πολύ ευγνώμονες για τα υπέροχα μηνύματα που έχουν λάβει για την γέννηση της κόρης τους Σάρλοτ». Σε δεύτερο tweet το παλάτι γράφει: «Επιστολές με θερμές ευχές και συγχαρητήρια έχουν φθάσει στο παλάτι μετά την γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

 

 

Επίσης, το παλάτι του Kensigton έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες με μερικές από τις όμορφες και εντυπωσιακές κάρτες που έχουν ζωγραφιές αφιερωμένες στην Σάρλοτ, αλλά και πλεχτά παιχνίδια και χαριτωμένα πλεχτά παπουτσάκια, πολλά από τα οποία έφτιαξαν μικροί μαθητές, όπως αναφέρει σχετική δήλωση του παλατιού.