ΛΑΓΟΣ-ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ: Πάνε σε σεμινάριο στον Πειραιά ως εκπαιδευτές- μέντορες. | dete

ΛΑΓΟΣ-ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ: Πάνε σε σεμινάριο στον Πειραιά ως εκπαιδευτές- μέντορες.

Η χρονιά φτάνει προς το τέλος της για τους διαιτητές της ΕΠΣ Αχαΐας και την Δευτέρα στον προαύλιο χώρου του συνδέσμου θα γίνει αποχαιρετιστήριο μπάρμπεκιου για όλα τα μέλη.

Πάντως ο Ανδρέας Λαγός και ο Σωτήρης Τηλιγάδας το τριήμερο 20-22 Μαΐου θα πάνε στον Πειραιά όπου θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο για διαιτητές – ταλέντα της 6ης περιφέρειας που είναι οι σύνδεσμοι της Αττικής και με το οποίο ολοκληρώνεται φέτος ο κύκλος εκπαίδευσης ταλέντων από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Οι δυο Αχαιοί παρατηρητές είναι μέντορες σε διαιτητές της Αττικής  και από την στιγμή που θα παραστούν στο σεμινάριο θα μεταβούν στον Πειραιά ως εκπαιδευτές – μέντορες όπου θα έχουν την ευκαιρία  να συζητήσουν με τα μέλη της Κεντρικής επιτροπής διαιτησίας για τους νεαρούς διαιτητές που παρακολουθούν. Άλλωστε η ΚΕΔ δείχνει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του  Ανδρέα Λαγός και του Σωτήρη Τηλιγάδα που έχουν οριστεί μέντορες σε διαιτητές της Αττικής αφού ξέρει ότι είναι δυο παρατηρητές που γράφουν τα πάντα στις εκθέσεις τους και θέλουν να βοηθήσουν στην βελτίωση των νεαρών διαιτητών.