Λίφτινγκ στις γυναικείες θηλές: Το νέο trend που «σαρώνει» στις ΗΠΑ | dete

Λίφτινγκ στις γυναικείες θηλές: Το νέο trend που «σαρώνει» στις ΗΠΑ

Πώς να φορέσεις ένα σιθρού μπλουζάκι χωρίς στηθόδεσμο και οι θηλές να δείχνουν πεταχτές; Οι θηλές είναι ένα από τα σημεία που εξάπτει το ερωτικό ενδιαφέρον των ανδρών και για το λόγο αυτό, οι τολμηρές γυναίκες που φορούν διαφανή μπλουζάκια ή ελαφρά υφάσματα, πετούν το στηθόδεσμο και κυκλοφορούν με το ντύσιμο αυτό,θέλουν να διαγράφονται οι θηλές τους.

Το 22χρονο μοντέλο Κένταλ Τζένερ κυκλοφορεί δημοσίως σχεδόν ημίγυμνο προτιμώντας αέρινα υφάσματα που αναδεικνύουν το γυναικείο στήθος. Εννοείται πως το σουτιέν είναι περιττό...

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild»,η νέα τάση που έρχεται από τις ΗΠΑ δείχνει ότι οι γυναικείες θηλές γίνονται πεταχτές και σφριγηλές. Με μία ένεση στην περιοχή - καλά διαβάσατε!- οι γυναίκες αποκτούν πεταχτές θηλές προκειμένου να διαγράφονται από τα ρούχα.

Ο Γερμανός δερματολόγος,καθηγητής Tιμ Γκολούκε,υποστηρίζει ότι αυτό είναι ένα από τα μυστικά κόλπα ομορφιάς των αστέρων του Χόλιγουντ.

Πώς λειτουργεί η έγχυση στη θηλή

Υαλουρονικό οξύ εγχύεται υποδόρια ενισχύοντας σε όγκο τις θηλές. Η τεχνική αυτή πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από ειδικευμένο γιατρό οι πλαστικοί χειρουργοί ή οι δερματολόγοι.
«Το αποτέλεσμα»,όπως επισημαίνει ο Γερμανός δερματολόγος,«διαρκεί περίπου έξι μήνες."
Σε περιπτώσεις καρκίνου του μαστού στην οικογένεια θα πρέπει οι γυναίκες να ενημερώνουν τον ειδικό προτού προχωρήσουν στην έγχυση υαλουρονικού στις θηλές τους. Επίσης, για τις νεαρές μητέρες και για όσες επιθυμούν να αλλάξουν το στήθος τους μετά το θηλασμό των παιδιών τους, ο Γερμανός γιατρός επισημαίνει πώς, οι γυναίκες πριν από τη διαδικασία του «λίφτινγκ» των θηλών, θα πρέπει να το συζητούν με τον γυναικολόγο τους. Οι πιθανοί κίνδυνοι για την υγεία, όπως η απόφραξη των μαστικών αδένων, μπορούν έτσι να σταθμιστούν καλύτερα.